Hae päiväkotipaikkaa

Pasi Soveri Pilkkeen talousjohtajaksi

Yleinen
Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
26.01.2023

Pilke päiväkotien uudeksi talousjohtajaksi on nimitetty kauppatieteen kandidaatti Pasi Soveri. Hän aloitti työnsä Pilkkeellä tammikuussa 2023.

Pasi Soveri on aiemmin urallaan työskennellyt useiden kansainvälisten konsernien Suomen yksiköiden taloushallinnossa, ja viimeiset 15 vuotta talousjohtajana muun muassa Norlandia Päiväkodeilla sekä sosiaali- ja hoivapalveluja tuottavalla Humanalla.

Pilkkeen talousjohtajana Pasi Soveri vastaa koko yrityksen taloushallinnosta, IT:stä ja kiinteistöistä. Hän johtaa taloushallinnon tiimiä, jossa on controllereita, laskuttajia sekä kiinteistöhallinnan ja IT:n ammattilaisia. Soveri kuuluu myös Pilkkeen johtoryhmään.

Pasi Soveri kertoo, että työ Pilkkeellä kiinnosti häntä muun muassa siksi, että Pilke on Suomen suurin yksityinen varhaiskasvatusketju ja yritys toimii erityisen merkityksellisellä toimialalla.

“Pilkkeellä on vahva arvopohja ja maine laadukkaana ja luotettavana toimijana. Laadukkaalla varhaiskasvatuksella on suuri vaikutus ihmisten ja koko yhteiskunnan menestymiseen, sillä tukeva pohja jatkuvaan oppimiseen luodaan jo varhaisessa vaiheessa”, Soveri sanoo.

Pilkkeen taloushallinto tukee yrityksen toimintaa ja päiväkoteja monipuolisesti ja tuottaa laadukasta ja tehokasta sisäistä palvelua jokaiselle työntekijälle.

“Tuon Pilkkeelle omaa osaamistani ja vuosien varrelta mukaan tarttuneita hyviä toimintatapoja. Näin voin auttaa tekemään Pilkkeestä entistäkin paremman yrityksen. Odotan innolla, että pääsen työhön käsiksi oman ammattitaitoisen tiimini kanssa”, Pasi Soveri sanoo.

Lisätietoja:

Mari Puoskari, toimitusjohtaja, Pilke päiväkodit Oy,
puh. 050 537 2595 tai mari.puoskari@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilkkeen päiväkodeissa syödään jatkossa Feelian valmistamaa ruokaa
Pilke tiedottaa
Pilke ja Feelia aloittavat yhteistyön päiväkotien lounasruokien ja välipalojen toimituksissa. Yhteistyö on jo alkanut Varsinais-Suomessa ja laajenee syksyn aikana lähes koko Suomeen kaikkiin päiväkoteihimme. Jatkossa ruoka toimitetaan meille kylmänä kerran viikossa, ja sitä lämmitetään tarjolle paikalla olevien lasten mukainen määrä. Toivomme muutoksen vähentävän hävikkiä, pienentävän hiilijalanjälkeämme sekä parantavan ruoan tasa-laatuisuutta kaikissa päiväkodeissamme. Lapsilta saatu palaute on ollut positiivista: ruoka on hyvää ja maistuvaa.
Lue lisää
HS: Varhaiskasvatuksen palvelusetelilailla on kiire
Pilke mediassa
Kuntien käytännöt ovat hyvin erilaisia, ja perheet ovat eriarvoisessa asemassa käyttäessään varhaiskasvatusta, uutisoi Helsingin Sanomat 30.9.2023 julkaistussa Olli-Pekka Koljosen mielipidekirjoituksessa....
Lue lisää
Pilke päiväkodit avaa viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen
Pilke tiedottaa
Pilke avasi maanantaina 25.9.2023 viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen viidelle eri koululle Jalavapuistoon, Sunaan, Kirkkojärvelle, Koulumestariin ja Mikkelään. Kouluissa on aiemmin...
Lue lisää