Hae päiväkotipaikkaa

Pasi Soveri Pilkkeen talousjohtajaksi

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
26.01.2023

Pilke päiväkotien uudeksi talousjohtajaksi on nimitetty kauppatieteen kandidaatti Pasi Soveri. Hän aloitti työnsä Pilkkeellä tammikuussa 2023.

Pasi Soveri on aiemmin urallaan työskennellyt useiden kansainvälisten konsernien Suomen yksiköiden taloushallinnossa, ja viimeiset 15 vuotta talousjohtajana muun muassa Norlandia Päiväkodeilla sekä sosiaali- ja hoivapalveluja tuottavalla Humanalla.

Pilkkeen talousjohtajana Pasi Soveri vastaa koko yrityksen taloushallinnosta, IT:stä ja kiinteistöistä. Hän johtaa taloushallinnon tiimiä, jossa on controllereita, laskuttajia sekä kiinteistöhallinnan ja IT:n ammattilaisia. Soveri kuuluu myös Pilkkeen johtoryhmään.

Pasi Soveri kertoo, että työ Pilkkeellä kiinnosti häntä muun muassa siksi, että Pilke on Suomen suurin yksityinen varhaiskasvatusketju ja yritys toimii erityisen merkityksellisellä toimialalla.

“Pilkkeellä on vahva arvopohja ja maine laadukkaana ja luotettavana toimijana. Laadukkaalla varhaiskasvatuksella on suuri vaikutus ihmisten ja koko yhteiskunnan menestymiseen, sillä tukeva pohja jatkuvaan oppimiseen luodaan jo varhaisessa vaiheessa”, Soveri sanoo.

Pilkkeen taloushallinto tukee yrityksen toimintaa ja päiväkoteja monipuolisesti ja tuottaa laadukasta ja tehokasta sisäistä palvelua jokaiselle työntekijälle.

“Tuon Pilkkeelle omaa osaamistani ja vuosien varrelta mukaan tarttuneita hyviä toimintatapoja. Näin voin auttaa tekemään Pilkkeestä entistäkin paremman yrityksen. Odotan innolla, että pääsen työhön käsiksi oman ammattitaitoisen tiimini kanssa”, Pasi Soveri sanoo.

Lisätietoja:

Mari Puoskari, toimitusjohtaja, Pilke päiväkodit Oy,
puh. 050 537 2595 tai mari.puoskari@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Playschool Lehtisaari: Lämminhenkinen ja yhteisöllinen päiväkoti lähellä kaikkea
Artikkelit
Englannin kieltä, monikulttuurista varhaiskasvatusta - ja ihan tavallista, turvallista, aktiivista päiväkotielämää lähialueen palveluja ja ympäröivää luontoa luonnollisesti hyödyntäen. Lue artikkelistamme, mitä Pilke Playschool Lehtisaaren johtaja Maria Kajanus kertoo päiväkoden arjesta.
Lue lisää
Pilke-päiväkodit Helsingissä: paikallista ja kodikasta arkea pääkaupungin sykkeessä
Artikkelit
Etsitkö päiväkotipaikkaa lapsellesi Helsingistä tai pääkaupunkiseudulta? Helsingissä on tällä hetkellä 19 Pilke-päiväkotia, ja Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla lähes 40 lisää. Useimmiten oma Pilke-päiväkoti löytyy läheltä kotia, osaan tullaan kauempaakin perhen arjen reittien ja työmatkojen varrelta.
Lue lisää
Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 4/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Leikki ja pedagogisen toiminnan suunnittelu. Lue lisää uutiskirjeestämme!
Lue lisää