Hae päiväkotipaikkaa

Pilke päiväkodit avaa viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
27.09.2023

Pilke avasi maanantaina 25.9.2023 viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen viidelle eri koululle Jalavapuistoon, Sunaan, Kirkkojärvelle, Koulumestariin ja Mikkelään. Kouluissa on aiemmin toiminut Espoon Lastenliitto ry:n järjestämät iltapäiväkerhot. Iltapäiväkerhoissa on kaikkiaan 260 lasta.  

Pilkkeen iltapäivätoiminta tukee koulun perustehtävää ja kodin kasvatustyötä tasapainottamalla pienten koululaisten iltapäivää. Iltapäiväkerhojen toimintaa ohjaavat perusopetuksen yleiset kasvatustavoitteet, joiden tarkoituksena on tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä sekä luoda pohja hyvälle kasvulle.

”Toivotamme uudet lapset perheineen tervetulleeksi Pilkkeen iltapäiväkerhoihin! Uudet iltapäiväkerhot siirtyvät Pilkkeelle nopealla aikataululla aiemmalta palveluntuottajalta. Hyvällä yhteistyöllä kaupungin, koulujen, iltapäiväkerhojen työntekijöiden ja lasten huoltajien kanssa suunnittelemme siirtymäajan niin, että pienen koululaisen arki iltapäiväkerhossa jatkuu ilman suuria muutoksia.” kertoo Pilkkeen perusopetuksen iltapäivätoiminnan päällikkö Piritta Marttila.

Pilkkeellä on ennestään yhdeksän iltapäiväkerhoa Espoossa ja nyt kaiken kaikkiaan 45 iltapäiväkerhoa pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa, Lappeenrannassa, Porissa ja Porvoossa. 

Lisätietoja: Piritta Marttila, perusopetuksen iltapäivätoiminnan päällikkö, Pilke päiväkodit Oy
p. 045 773 48515
piritta.marttila@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Lempäälään aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille 
Artikkelit
Mukavia aamupäiviä kahvittelun ja lasten leikkien merkeissä paikallisille perheille. Pilke Playschool Lempäälän tiloihin aukeaa perhekahvila tiistaina 21.11.2023. Perhekahvila on avoinna...
Lue lisää
Pilke kouluttaa: Pilke-Akatemiassa perehdytään positiiviseen pedagogiikkaan
Artikkelit
Syksyllä 2023 Pilke-Akatemiassa perehdytään mm. positiiviseen pedagogiikkaan, psykososiaalisen kuormituksen hallintaan arjessa, järjestämme ensiapukoulutuksia ja tarjoamma mahdollisuuden kasvatustieteen perusopintoihin. Lue lisää!
Lue lisää
Pilkkeen oppimiskamut tekevät varhaiskasvatussuunnitelmaa näkyväksi arjessa – tutustu heihin!
Artikkelit
Jatkossa kaikista Pilkkeen päiväkodeista löytää seitsemän värikästä ja pehmeää hahmoa. Kaikki nämä oppimiskamut liittyvät valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman eri oppimisen alueisiin.  Pilkkeen varhaiskasvatuksen asiantuntija Elina...
Lue lisää