Hae päiväkotipaikkaa

Pilke päiväkodit avaa viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
27.09.2023

Pilke avasi maanantaina 25.9.2023 viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen viidelle eri koululle Jalavapuistoon, Sunaan, Kirkkojärvelle, Koulumestariin ja Mikkelään. Kouluissa on aiemmin toiminut Espoon Lastenliitto ry:n järjestämät iltapäiväkerhot. Iltapäiväkerhoissa on kaikkiaan 260 lasta.  

Pilkkeen iltapäivätoiminta tukee koulun perustehtävää ja kodin kasvatustyötä tasapainottamalla pienten koululaisten iltapäivää. Iltapäiväkerhojen toimintaa ohjaavat perusopetuksen yleiset kasvatustavoitteet, joiden tarkoituksena on tukea lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä sekä luoda pohja hyvälle kasvulle.

”Toivotamme uudet lapset perheineen tervetulleeksi Pilkkeen iltapäiväkerhoihin! Uudet iltapäiväkerhot siirtyvät Pilkkeelle nopealla aikataululla aiemmalta palveluntuottajalta. Hyvällä yhteistyöllä kaupungin, koulujen, iltapäiväkerhojen työntekijöiden ja lasten huoltajien kanssa suunnittelemme siirtymäajan niin, että pienen koululaisen arki iltapäiväkerhossa jatkuu ilman suuria muutoksia.” kertoo Pilkkeen perusopetuksen iltapäivätoiminnan päällikkö Piritta Marttila.

Pilkkeellä on ennestään yhdeksän iltapäiväkerhoa Espoossa ja nyt kaiken kaikkiaan 45 iltapäiväkerhoa pääkaupunkiseudulla, Hämeenlinnassa, Lappeenrannassa, Porissa ja Porvoossa. 

Lisätietoja: Piritta Marttila, perusopetuksen iltapäivätoiminnan päällikkö, Pilke päiväkodit Oy
p. 045 773 48515
piritta.marttila@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Playschool Lehtisaari: Lämminhenkinen ja yhteisöllinen päiväkoti lähellä kaikkea
Artikkelit
Englannin kieltä, monikulttuurista varhaiskasvatusta - ja ihan tavallista, turvallista, aktiivista päiväkotielämää lähialueen palveluja ja ympäröivää luontoa luonnollisesti hyödyntäen. Lue artikkelistamme, mitä Pilke Playschool Lehtisaaren johtaja Maria Kajanus kertoo päiväkoden arjesta.
Lue lisää
Pilke-päiväkodit Helsingissä: paikallista ja kodikasta arkea pääkaupungin sykkeessä
Artikkelit
Etsitkö päiväkotipaikkaa lapsellesi Helsingistä tai pääkaupunkiseudulta? Helsingissä on tällä hetkellä 19 Pilke-päiväkotia, ja Espoossa, Kauniaisissa ja Vantaalla lähes 40 lisää. Useimmiten oma Pilke-päiväkoti löytyy läheltä kotia, osaan tullaan kauempaakin perhen arjen reittien ja työmatkojen varrelta.
Lue lisää
Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 4/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Leikki ja pedagogisen toiminnan suunnittelu. Lue lisää uutiskirjeestämme!
Lue lisää