Hae päiväkotipaikkaa

SRV: Tornitalo Visioon Helsingin Kalasatamaan avautuva päiväkoti täydentää entisestään alueen palveluita

Pilke mediassa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
15.03.2024

SRV:n Helsingin Kalasatamaan rakentamaan tornitalo Visioon avataan Pilke päiväkodit Oy:n yksityinen päiväkoti, Pilke Playschool Kalasatama, huhtikuussa 2024. Päiväkodissa on päiväkotipaikat 40 lapselle, uutisoi SRV 14.3.2024. 

Avaamme huhtikuussa pienen ja kodikkaan englanninkielisen päiväkodin tornitalo Visioon, jossa on upeat ja lapsille viihtyisät päiväkotitilat. Sen ainutlaatuinen sijainti tarjoaa alueen asukkaille mahdollisuuden tuoda lapsi kätevästi omaan lähipäiväkotiin. Kulkuyhteydet ovat loistavat ja lähistöllä on myös monipuolisia liikunta- ja ulkoilumahdollisuuksia oman viihtyisän piha-alueen lisäksi”, kertoo Pilkkeen strategiajohtaja Antti Pirttimäki.

Lue koko juttu täältä!

Tutustu Playschool Kalasatamaan täältä!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 6/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Varhaiskasvatus kesällä sekä varautuminen helteisiin.
Lue lisää
Pilke korjannut Lappeenrannan päiväkoti Tirikan toimintaa
Pilke tiedottaa
Yle kertoo sivuillaan olevassa jutussa, että Lappeenrannassa toimiva päiväkoti Pilke Tirikka on saanut huomautuksen Etelä-Suomen aluehallintovirastolta. Annetun huomautuksen mukaan päiväkodissa ei ollut riittävästi kelpoisuusvaatimukset täyttävää henkilökuntaa 13 päivänä kello 15.30 jälkeen viiden viikon tarkastelujakson aikana. Tarkastelujakso on sijoittunut aikavälille 11.9.-21.11.2023. Lain mukaan varhaiskasvatuksen henkilöstömitoitusta seurataan koko päiväkodin tasolla päivittäin. Mitoituksesta voi poiketa hetkellisesti. Pilke Tirikassa on ollut viime syksynä hetkellisiä ylityksiä iltapäivisin klo 15.30 jälkeen.
Lue lisää
Playschool Lehtisaari: Lämminhenkinen ja yhteisöllinen päiväkoti lähellä kaikkea
Artikkelit
Englannin kieltä, monikulttuurista varhaiskasvatusta - ja ihan tavallista, turvallista, aktiivista päiväkotielämää lähialueen palveluja ja ympäröivää luontoa luonnollisesti hyödyntäen. Lue artikkelistamme, mitä Pilke Playschool Lehtisaaren johtaja Maria Kajanus kertoo päiväkoden arjesta.
Lue lisää