Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa Playschool Kalasataman asiakasiltaan!

06.02. @ 17:30 - 18:30

Pilke Playschool Kalasatama avaa ovensa huhtikuussa 2024 kauppakeskus Redin yhteyteen osoitteeseen Hermannin rantatie 3, 00540 Helsinki.

Pilke Playshool on lämminhenkinen, pieni englanninkielinen päiväkoti, jossa lapsi pääsee sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa. Toteutamme päiväkodissa suomalaista varhaiskasvatussuunnitelmaa englannin kielellä. Päiväkodin keskeinen sijainti tarjoaa mahdollisuuksia lähiympäristöön tutustumiseen ja päiväkodissa retkeilläänkin usein mm. puistoissa, kirjastossa, museoissa ja muissa kulttuurikohteissa.

Englanninkielisessä päiväkodissa lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä. Haluamme tutustuttaa lapset erilaisiin kulttuureihin ja auttaa heitä kasvamaan uteliaaksi maailmankansalaisiksi, joilla on sydän auki maailmalle.

Lämpimästi tervetuloa asiakasiltaamme tiistaina 6.2. klo 17:30 Pilke Paahtimoon osoitteeseen Sturenkatu 21, 00510 Helsinki (sisäänkäynti Roineenpuiston puolelta). Esittelemme tilaisuudessa Playschool Kalasataman monipuolista toimintaa ja varhaiskasvatusta. Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää!

Tiedot

Päivämäärä:
06.02.
Aika:
17:30 - 18:30

Tapahtumapaikka

Pilke Paahtimo
Sturenkatu 21 Helsinki 00510 + Google Map