Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa liikuntapäiväkoti Huipun laskiaisriehaan!

13.02. @ 17:00 - 18:30

Lämpimästi tervetuloa liikuntapäiväkoti Huipun avoimiin oviin laskiaisriehan merkeissä tiistaina 13.2. klo 17-18:30 osoitteeseen Riihitie 4, 35100 Orivesi.

Napatkaa liukurit mukaan ja tervetuloa koko perheen kesken viettämään hauska ilta laskiaisriehan merkeissä! Mäenlaskun lisäksi tarjolla grillimakkaraa päiväkodin kodassa. Tapahtumassa perheillä on mahdollisuus myös tutustua päiväkodin tiloihin, tavata päiväkodin kasvattajia sekä kuulla lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta ja metsäryhmästämme.

Pilke Huippu on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tukea lapsen fyysistä aktiivisuutta päiväkodin arjessa sekä vahvistaa lapsen kiinnostusta liikuntaan ja liikunnalliseen elämäntapaan. Liikuntapainotteisuus näkyy Huipun arjessa muun muassa näin: ryhmän yhteisissä kokoontumisissa, jumppahetkinä ja tutustumisella ikä- ja kehitystasoisesti eri liikuntalajeihin. Tervetuloa tutustumaan!

Asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae paikkaa täältä

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Jenni Airaksinen
Puh. 040 4589 878
jenni.airaksinen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
13.02.
Aika:
17:00 - 18:30

Tapahtumapaikka

Pilke liikuntapäiväkoti Huippu
Riihitie 4
Orivesi, 35100
+ Google Map