Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa liikuntapäiväkoti Huipun avoimiin oviin!

14.05.2022 @ 10:00 - 12:00

Toivotamme lapsiperheet tervetulleeksi päiväkodilla järjestettävään avoimien ovien tapahtumaan lauantaina 14.5. klo 10-12 osoitteeseen Riihitie 4, 35100 Orivesi. Tapahtumassa perheet pääsevät tutustumaan päiväkodin tiloihin, osallistumaan hassuihin olympialaisiin, suorittamaan temppuratoja, tapaamaan päiväkodin kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta. Tarjolla on myös pientä purtavaa.

Pilke liikuntapäiväkoti Huippu aukesi uuteen hirsirakennukseen Orivedelle Riihitielle elokuussa 2021. Huippu on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tukea lapsen fyysistä aktiivisuutta päiväkodin arjessa, vahvistaa lapsen kiinnostusta liikuntaan ja liikunnalliseen elämäntapaan sekä opettaa lapselle terveellistä ja turvallista suhtautumista omaan kehoon ja ympäristöönsä. Liikuntapainotteisuus näkyy Huipun arjessa tällä hetkellä arjen erilaisissa hetkissä: ryhmän yhteisissä kokoontumisissa, jumppahetkinä ja tutustumisella ikä- ja kehitystasoisesti eri liikuntalajeihin.

Huipussa on muutamia vapaita päiväkotipaikkoja. Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Lue lisää päiväkodista täältä!

Lisätietoa

Päiväkodin johtaja Maria Kesola

Puh. 040 458 9878

maria.kesola@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
14.05.2022
Aika:
10:00 - 12:00

Tapahtumapaikka