Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa päiväkoti Söderkullan avoimiin oviin!

07.05.2022 @ 11:00 - 15:00

Toivotamme lapsiperheet tervetulleeksi päiväkodin pihalla järjestettävään avoimiin oviin lauantaina 7.5. klo 11-15 osoitteeseen Tasbyntie 22, 01150 Sipoo. Päiväkodin pihalle saapuu Hembölen kiertävä kotieläinpiha! Tervetuloa tutustumaan ihaniin kotieläimiin, ihailemaan ihka oikeaa traktoria sekä temppuilemaan liikuntaradalle! Tapahtumassa perheet pääsevät myös tutustumaan päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajan ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta.

Pilke liikuntapäiväkoti Söderkulla sijaitsee Taasjärven alueella. Päiväkodin tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina. Päiväkodissa järjestetään myös ruotsinkielistä kielikerhoa, Svenska Klubbenia, päivittäin klo 9-14. Kielikerhossa lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen ruotsin kielellä.

 

Söderkullassa on vapaita päiväkotipaikkoja. Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Lue lisää päiväkodista täältä!

Lisätietoa

Päiväkodin johtaja Sofia Forsman

Puh. 040 481 0302

sofia.forsman@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
07.05.2022
Aika:
11:00 - 15:00

Tapahtumapaikka