Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa luontopäiväkoti Kasteen avoimiin oviin!

11.05.2023 @ 09:00 - 11:00

Tervetuloa tutustumaan luontopäiväkoti Kasteen monipuolisiin tiloihin, lapsia innostavaan toimintaan sekä ammattitaitoisiin kasvattajiin avoimien ovien merkeissä torstaina 11.5. klo 9-11 osoitteeseen Vapaaherrantie 1, 02450 Sundsberg. Tapahtumassa lapsia saapuu vihdyttämään Pelle Positiivi. Tarjolla on myös pientä aamupalaa!

Päiväkoti Kaste tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä luontopainotettua varhaiskasvatusta lämminhenkisessä hirsipäiväkodissa 0–5-vuotiaille lapsille. Luontopainotteisessa päiväkodissa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan ja päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Päiväkodissa on myös englannin kielirikasteista toimintaa, jossa lapset harjoittelevat tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä englanniksi yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen.

Meillä on vielä muutama vapaa paikka päiväkodissa. Toimimalla nopeasti varmistat paikan lapsellesi ja saat heti varmistuksen päiväkotipaikasta. Asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Myös espoolaiset perheet ovat tervetulleita päiväkotimme asiakkaiksi! 

Lisätietoa:
Päiväkodin johtaja Tanja Nykänen
044 9016 122

tanja.nykanen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
11.05.2023
Aika:
09:00 - 11:00

Tapahtumapaikka