Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa päiväkoti Hohdon avoimiin oviin!

10.05.2023 @ 17:00 - 19:00

Tervetuloa koko perheen tapahtumaan keskiviikkona 10.5. klo 17-19 Pilke Hohtoon osoitteeseen Spinellikuja 4, 01700 Vantaa. Tiedepäiväkoti Hohto vaihtuu elokuun alussa liikuntapäiväkodiksi ja nyt perheillä on mahdollisuus päästä kurkistamaan päiväkodin uudistuneeseen toimintaan. Tapahtumassa perheet pääsevät tutustumaan päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajan ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta. Perheen pienimmät pääsevät myös pomppimaan pomppulinnassa.

Pilke Hohto aukesi elokuussa 2018 Kivistöön Spinellinkujalle, Kivistön vanhan koulun tontille, lähelle juna-asemaa. Päiväkoti Hohto tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-6-vuotiaille lapsille. Elokuusta alkaen Pilke Hohto on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tukea lapsen fyysistä aktiivisuutta päiväkodin arjessa, vahvistaa lapsen kiinnostusta liikuntaan ja liikunnalliseen elämäntapaan sekä opettaa lapselle terveellistä ja turvallista suhtautumista omaan kehoon ja ympäristöönsä. Liikuntapainotteisuus näkyy päiväkodin arjessa erilaisissa hetkissä: ryhmän yhteisissä kokoontumisissa, jumppahetkinä ja tutustumisella ikä- ja kehitystasoisesti eri liikuntalajeihin.

Asiakasmaksu korkeimmillaan 325 €/kk vantaalaisille perheille. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. 

Lisätietoa:
Päiväkodin johtaja Stina Karlsson
040 457 3961
stina.karlsson@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
10.05.2023
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka