Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa päiväkoti Hepokatin avoimiin oviin!

07.05.2022 @ 09:00 - 12:00

Toivotamme lapsiperheet tervetulleeksi päiväkodilla järjestettävään avoimien ovien tapahtumaan lauantaina 7.5. klo 9-12 osoitteeseen Lehtipojantie 1, 80140 Joensuu. Tapahtumassa perheet pääsevät mm. tutustumaan päiväkodin tiloihin, osallistumaan toiminnallisiin puuharasteihin, tapaamaan päiväkodin kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta.

Pilke musiikkipäiväkoti Hepokatissa lapsen ääni halutaan kuuluviin, ja tilojen monipuolinen käyttö ja muokattavuus on ensisijaisen tärkeää. Toimimme porrastetusti esimerkiksi musiikkitilassa, jumppasalissa ja askartelutilassa. Hyödynnämme myös lähiympäristön metsiä ja leikkipuistoja. Arjen pedagogiikan ajatuksen mukaisesti jokainen pienikin hetki lapsen kanssa on oppimismahdollisuus – varpaat on esimerkiksi hyvä laskea ennen sukkien jalkaan laittoa. Me Hepokatissa haluamme pitää huolen, että tänne on aina hyvä tulla ja täällä turvallista olla; tutkien, ihmetellen, kuunnellen ja musisoiden. Tervetuloa tutustumaan!

Hepokatissa on muutama vapaa päiväkotipaikka. Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Lue lisää päiväkodista täältä!

Lisätietoa
Varajohtaja Sofia Vahtokari
p. 040 4566 445
varajohtaja.hepokatti@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
07.05.2022
Aika:
09:00 - 12:00

Tapahtumapaikka