Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa Playschool Jyväskylän avoimiin oviin!

04.05. @ 10:00 - 12:00

Lämpimästi tervetuloa englanninkielisen päiväkotimme avoimiin oviin la 4.5. klo 10-12 osoitteeseen Vaasankatu 2, 40100 Jyväskylä.

Avoimien ovien tapahtumassamme on paljon mukavaa puuhaa lapsille erilaisten toimintapisteiden ja vapaan leikin merkeissä. Tervetuloa tutustumaan alueen toisiin lapsiperheisiin, päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää päiväkotimme monipuolisesta toiminnasta. Paikan päällä myös kahvilatarjoilu. Tervetuloa nauttimaan yhteisestä ajasta koko perheen kanssa!

Pilke Playschool Jyväskylä on lämminhenkinen, englanninkielinen päiväkoti Jyväskylän keskustassa. Jokaisessa ryhmässämme on mahdollisuus myös suomenkieliseen toimintaan. Playschool Jyväskylässä lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä ja saavat eväät elinikäiselle kielten opiskelulle.

Asiakasmaksumme on korkeimmillaan 325 € / kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Tervetuloa tutustumaan tai varaa paikka! Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Kaisa Kuronen
p. 040 578 3218
sanna-kaisa.kuronen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
04.05.
Aika:
10:00 - 12:00

Tapahtumapaikka

Pilke Playschool Jyväskylä
Vaasankatu 2
Jyväskylä, 40100
+ Google Map