Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan tiedepäiväkoti Tähtisumuun!

04.05. @ 10:00 - 13:00

Tervetuloa Pilke Tähtisumun avoimiin oviin la 4.5. klo 10-13. Osoitteemme on Leinelänkaari 10, 01340 Vantaa.

Tapahtumassa luvassa hauskaa puuhaa koko perheelle tiede- ja tutkimuspisteiden merkeissä! Tervetuloa tutustumaan myös päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta. Tapahtumassa vanhempaintoimikunnan järjestämä kahvio sekä kirpputori. Voit vuokrata itsellesi pöydän myyntiä varten sähköpostitse: tahtisumunvato@gmail.com.

Pilke Tähtisumu on tiedepainotteinen päväkoti, joka aukesi Leinelään elokuussa 2019. Leinelän ympäristössä on paljon hyviä ulkoilualueita ja yleisiä puistoja, joissa vieraillaan usein. Tiedepainotteisessa päiväkodissa keskitytään lasten kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä lasten kanssa. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tai avaruuden tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua. Tärkeää meille on tarjota lapselle aikaa ihmetellä ja oppia aikuisen tukemana ja valvonnassa. Vaalimme lempeää, läsnäolevaa vuorovaikutusta ja luomme olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Asiakasmaksumme on korkeimmillaan 325 €/kk vantaalaisille perheille. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Tervetuloa tutustumaan tai varaa paikka! Hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Kiia Peltonen
Puh. 040 457 8944
kiia.peltonen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
04.05.
Aika:
10:00 - 13:00

Tapahtumapaikka

Pilke tiedepäiväkoti Tähtisumu
Leinelänkaari 10
Vantaa, 01340
+ Google Map