Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa Playschool Jyväskylän avoimiin oviin!

18.11.2023 @ 10:00 - 12:00

Lämpimästi tervetuloa Playschool Jyväskylän avoimiin oviin la 18.11. klo 10-12 osoitteeseen Vaasankatu 2, 40100 Jyväskylä.

Avoimien ovien tapahtumassamme on paljon mukavaa puuhaa lapsille erilaisten toimintapisteiden ja vapaan leikkitilan merkeissä. Tervetuloa tutustumaan alueen toisiin lapsiperheisiin, päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää päiväkotimme monipuolisesta toiminnasta. Paikan päällä myös kahvila, joten varaathan kolikoita mukaasi! Tervetuloa viihtymään yhdessä koko perheen kanssa!

Pilke Playschool Jyväskylä on englanninkielinen päiväkoti Jyväskylän keskustassa. Päiväkodin varhaiskasvatus toteutetaan pääsääntöisesti englannin kielellä, joten lapsi pääsee sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa. Playschool Jyväskylässä lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä. Samalla luodaan pohjaa elinikäiselle kielten opiskelulle. Päiväkodissa on myös suomenkielinen ryhmä, jossa englannin kieli näkyy kielirikasteisena toimintana, jossa harjoitellaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä englannin kielellä.

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 325 € / kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

Ole yhteydessä ja kysy lisää:
Päiväkodin johtaja Kaisa Kuronen
p. 040 578 3218
sanna-kaisa.kuronen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
18.11.2023
Aika:
10:00 - 12:00

Tapahtumapaikka

Pilke Playschool Jyväskylä
Vaasankatu 2
Jyväskylä, 40100
+ Google Map