Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Playschool Jyväskylä

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7-17 (tarpeen mukaan).
favorite
Ryhmät

Robins puh. 050 441 7798
Lavenders puh. 040 457 7442
Raindrops puh. 040 5036 724
Sunshines puh. 044 4939444

Eskari
preschool.playschooljyvaskyla@pilkepaivakodit.fi

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 325 € / kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
mail
Hakeminen

Pilke Playschool Jyväskylä on palvelusetelipäiväkoti. Hae palveluseteliä Jyväskylän kaupungin sivuilta ja täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Ilmoita lapsesi esiopetukseen ajalla 19.1.-2.2.2023 sähköisen asioinnin kautta.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Playschool Jyväskylä  on lämminhenkinen englanninkielinen päiväkoti Jyväskylässä

Pilke Playschool Jyväskylä  on englanninkielinen päiväkoti Jyväskylässä. Haluamme tarjota kaikille lapselle turvallisen oppimisympäristön ja toimintamme keskiössä on pedagogiikka. Meille on tärkeää lapsen sosiaalisten taitojen kehittyminen ja yksilöllinen kasvu. Päivittäiset toiminnat vaihtelevat lapsen iän ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Kannustamme kuitenkin kaikkia lapsia osallistumaan päivittäisiin aktiviteetteihin ja nauttimaan musiikista, ilmaisutaidosta, kädentaidoista, liikunnasta ja tietotekniikasta. Pienempien kohdalla painotamme oppimista leikin kautta.

Päiväkodin arjessa käytetään sujuvasti englantia

Päiväkodin varhaiskasvatus toteutetaan englannin kielellä, joten lapsi pääsee sekä oppimaan että ylläpitämään englannin kielen taitoa. Playschool Jyväskylässä lapset tutkivat, ihmettelevät, iloitsevat ja oivaltavat kielellisesti ja kulttuurisesti moninaisessa ympäristössä. Samalla luodaan pohjaa elinikäiselle kielten opiskelulle.

Järjestämme toimintaa 0-6-vuotiaille lapsille joustavasti pienryhmissä, kunkin lapsen kielelliset tarpeet huomioiden. Tarjoamme lapsille mahdollisuutta myös Suomi toisena kielenä (S2) -opetukseen.

Myös suomen kieltä

Päiväkodissa on myös kielirikaisteinen ryhmä, jossa pääkielenä on suomi ja englannin kieli näkyy kielirikasteisena toimintana, jossa lapsen on helppo tutustua uuteen kieleen vähitellen.

Kielirikasteisessa varhaiskasvatuksessa lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä. 

Pilke Playschool Jyväskylä - Näin löydät meille!
Vaasankatu 2
40100 JYVÄSKYLÄ Suomi
Ota yhteyttä

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Sanna-Kaisa Kuronen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.