Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tiedepäiväkoti Siriuksen avoimiin oviin!

27.05.2023 @ 10:00 - 14:00

Lämpimästi tervetuloa päiväkoti Siriuksen avoimiin oviin pihatapahtuman merkeissä lauantaina 27.5. klo 10-14 osoitteeseen Väänäsenpolku 2, 50700 Mikkeli. Luvassa hauskaa tekemistä koko perheelle ja tarjolla on makkaraa sekä mehua. Pidämme myös kirppiksen, jossa on mahdollisuus myydä omia lasten tavaroita. Tuothan oman viltin myytäville tavaroillesi.

Perheet pääsevät myös tutustumaan päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta. Esittelemme myös elokuussa 2023 Mikkelin keskustaan avautuvan liikuntapäiväkoti Kiepin toimintaa!

Päiväkoti Sirius sijaitsee Kirkonvarkaudessa ja tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa 0-6-vuotiaille lapsille. Päiväkodin oppimisympäristöt on rakennettu siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun. Erillisessä tutkimusleikkitilassa pienet professorit voivat tehdä tutkimuksiaan muun muassa pipeteillä, luupeilla, koeputkilla ja suurennuslaseilla.

Meillä on vielä muutama vapaa paikka päiväkodissa. Toimimalla nopeasti varmistat paikan lapsellesi ja saat heti varmistuksen päiväkotipaikasta. Asiakasmaksu on korkeimmillaan 315€/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. 

Lisätietoa
Päiväkodin johtaja Susanna Parkkinen
puh. 040 4573 953
susanna.parkkinen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
27.05.2023
Aika:
10:00 - 14:00

Tapahtumapaikka