Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa päiväkoti Pajupillin avoimiin oviin!

19.12.2023 @ 15:00 - 17:00

Lämpimästi tervetuloa päiväkotimme Pajupillin avoimiin oviin ti 19.12. klo 15-17 osoitteeseen Kirkkotie 7, 88600 Sotkamo.

Tervetuloa tutustumaan musiikki- ja luontopainotteiseen Pilke Pajupilliin jouluisten aktiviteettien parissa yhdessä koko perheen kanssa. Luvassa on tonttupolku, joulukorttien askartelua sekä pipareiden koristelua. Tapahtumassa vieraat pääsevät tutustumaan myös päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja varhaiskasvattajia sekä kuulemaan Pajupillin ja Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta. 

Musiikki- ja luontopainotteinen Pajupilli tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jonka tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Lisäksi lapsi oppii päiväkodissa myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Päiväkodissa on vielä muutama vapaa paikka. Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Tutustu päiväkotiin ja hae päiväkotipaikkaa täältä.

Lisätietoa:
Päiväkodin johtaja Sanna-Mari Heikkinen
Puh. 040 153 6015
sanna-mari.heikkinen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
19.12.2023
Aika:
15:00 - 17:00

Tapahtumapaikka

Pilke Pajupilli
Kirkkotie 7
Sotkamo, 88600
+ Google Map