Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan Kaarinan Pilke- päiväkoteihin!

25.04. @ 17:30 - 18:45

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Kaarinan Pilke- päiväkoteihin Auroraan ja Kipinään pihatapahtuman merkeissä 25.4. klo 17.30-18:45 osoitteeseen Nurminiitynkatu 1-3, 20760 Kaarina.

Avoimien ovien huipennuksena on musiikkiteatteriduo Mimin ja Kukun esitys, joka tempaa koko perheen mukaansa. Tapahtumassa perheillä on mahdollisuus myös kurkistaa päiväkotien tiloihin, tavata päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulla lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta.

Pilke-päiväkodit Aurora ja Kipinä sijaitsevat samassa pihapiirissä Piispanristissä. Innostamme lapsia oppimaan, oivaltamaan ja saavuttamaan onnistumisen kokemuksia ilman valmiita vastauksia. Toimintaamme kuuluvat monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, retkeilyt, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta. Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien.

Asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa kaarinalaisille. Hae paikkaa täältä!

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Charlotte Lundell
Puh. 040 4517604
charlotte.lundell@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
25.04.
Aika:
17:30 - 18:45

Tapahtumapaikka

Pilke musiikkipäiväkoti Aurora
Nurminiitynkatu 1-3 Kaarina 20760 + Google Map