Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan taidepäiväkoti Aarteiden Taloon!

20.04. @ 10:00 - 12:00

Pilke taidepäiväkoti Aarteiden Talon avoimet ovet lauantaina 20.4. klo 10-12. Osoitteemme on Korkinporras 1, 04320 Tuusula.

Tapahtumassa luvassa hauskaa puuhaa koko perheelle taidepajojen, taidenäyttelyn ja lasten oman discon merkeissä! Tervetuloa tutustumaan myös päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta.

Taidepäiväkoti Aarteiden Talo sijaitsee Tuusulantien varrella Hyrylässä vehreällä Korkin alueella ekologisessa hirsirakennuksessa. Kun lapsi saapuu Aarteiden Taloon, hänet toivottaa tervetulleeksi turvallinen, kiireetön ja yhteisöllinen ilmapiiri. Päiväkodin kodinomaisesta ja monipuolisesta ympäristöstä lapsi voi löytää omia kiinnostuksen kohteita. Ateljee on Aarteiden Talon sydän, missä lapset tutkivat elämän ilmiöitä. Erilaiset materiaalit ja tekniikat tulevat tutuiksi kokeilemalla. Kuvataiteellisen toiminnan kautta lasten ajatukset ja tunteet saavat muodon sekä värin.

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 325€/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae paikkaa täältä!

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Jenni Roininen
Puh. 044 5456 532
jenni.roininen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
20.04.
Aika:
10:00 - 12:00

Tapahtumapaikka

Pilke taidepäiväkoti Aarteiden Talo
Korkinporras 1
Tuusula, 04320
+ Google Map