Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tiedepäiväkoti Hohto – Tervetuloa tutustumaan päiväkodin pihapiiriin omatoimisen tiederadan merkeissä viikoilla 18-20

03.05.2021 - 23.05.2021

Pilke tiedepäiväkoti Hohto sijaitsee Kivistön aseman vieressä osoitteessa Spinellikuja 4, 01700 Vantaa. Hohto on tiedepainotteinen päiväkoti, jossa keskitytään lasten ajatuksista ja kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä. Lasten iästä riippuen se voi olla vaikka veden olomuotojen tarkastelua, aurinkokunnan tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua. Alle kolmevuotiaiden tiedekasvatus perustuu aistien käyttämiseen, havaitsemiseen, ihmettelyyn, kyselemiseen, tarinoihin ja satuihin.

Päiväkodin oppimisympäristöt on rakennettu siten, että ne houkuttelevat ja kannustavat tutkimiseen ja kokeiluun. Päiväkodissa on muun muassa erillinen tutkimusleikkitila, jossa pienet professorit voivat tehdä tutkimuksiaan pipeteillä, luupeilla, koeputkilla ja suurennuslaseilla.

Hohdossa on myös englanninkielistä toimintaa. Lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä englanniksi yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen.

Tervetuloa tutustumaan päiväkodin pihapiiriin omatoimisen tiederadan merkeissä viikoilla 18-20. Radalle voi tulla ihmettelemään ja tutkimaan arkisin klo 17 jälkeen ja viikonloppuna oman aikataulun mukaisesti. Voit myös varata tutustumiskierroksen päiväkodin johtajalta Päiviltä.

Päiväkodissa on vapaita päiväkotipaikkoja. Päiväkotipaikkaa voi hakea verkkosivuiltamme pilkepaivakodit.fi.
Lisätietoja: Päivi Ropponen puh. 040 457 3961 paivi.ropponen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Alkaa:
03.05.2021
Loppuu:
23.05.2021

Tapahtumapaikka