Hae päiväkotipaikkaa

Turkulaiselle päiväkoti Taikahatulle uusi omistaja

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
01.09.2023

Pilke päiväkodit on ostanut turkulaisen päiväkoti Taikahatun, joka sijaitsee osoitteessa Taoskuja 1, 20320 Turku. Yrityskauppa sinetöitiin 1.9.2023.    

Taikahatun päiväkoti on toiminut Länsikeskuksessa vuodesta 2014. Päiväkodissa on 60 paikkaa 0–6-vuotiaille lapsille ja päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta. Yrityskaupan yhteydessä päiväkodin nimi muuttuu Pilke-päiväkoti Liljaksi.

Pilke päiväkodit on kasvava ja monipuolisesti lapsiperheitä palveleva yritys, jolla on 180 päiväkotia ympäri Suomen. Yrityskaupan myötä Pilkkeellä on Varsinais-Suomessa yhteensä 16 päiväkotia. 

”Olemme todella iloisia siitä, että Taikahatun omistaja valitsi meidät toiminnan jatkajiksi. Heidän luomansa varhaiskasvatustoiminta ja lämmin pedagogiikka on hieno lisä Pilkkeen jo monipuoliseen varhaiskasvatukseen Turussa. Toivotan lämpimästi Taikahatun henkilöstön ja perheet tervetulleeksi Pilkkeelle. On ilo päästä tutustumaan ja toimimaan yhdessä Taikahatun lasten, perheiden ja työntekijöiden kanssa.” kertoo Pilkkeen Varsinais-Suomen aluejohtaja Hannamari Kemppainen.

Lisätietoja:
Hannamari Kemppainen, aluejohtaja, Pilke päiväkodit 
p. 040 619 5153                                                 
hannamari.kemppainen@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

HS: Varhaiskasvatuksen palvelusetelilailla on kiire
Pilke mediassa
Kuntien käytännöt ovat hyvin erilaisia, ja perheet ovat eriarvoisessa asemassa käyttäessään varhaiskasvatusta, uutisoi Helsingin Sanomat 30.9.2023 julkaistussa Olli-Pekka Koljosen mielipidekirjoituksessa....
Lue lisää
Pilke päiväkodit avaa viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen
Pilke tiedottaa
Pilke avasi maanantaina 25.9.2023 viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen viidelle eri koululle Jalavanpuistoon, Sunaan, Kirkkojärvelle, Koulumestariin ja Mikkelään. Kouluissa on aiemmin...
Lue lisää
Lohjan asuntomessualueelle aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille 
Pilke tiedottaa
Pilke luontopäiväkoti Ulapan tiloihin osoitteeseen Sahapiha 2 08100 Lohja aukeaa perhekahvila tiistaina 19.9.2023. Kahvila on avoinna parillisina viikkoina tiistaisin klo 9-11. 
Lue lisää