Hae päiväkotipaikkaa

Turkulaiselle päiväkoti Taikahatulle uusi omistaja

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
01.09.2023

Pilke päiväkodit on ostanut turkulaisen päiväkoti Taikahatun, joka sijaitsee osoitteessa Taoskuja 1, 20320 Turku. Yrityskauppa sinetöitiin 1.9.2023.    

Taikahatun päiväkoti on toiminut Länsikeskuksessa vuodesta 2014. Päiväkodissa on 60 paikkaa 0–6-vuotiaille lapsille ja päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta. Yrityskaupan yhteydessä päiväkodin nimi muuttuu Pilke-päiväkoti Liljaksi.

Pilke päiväkodit on kasvava ja monipuolisesti lapsiperheitä palveleva yritys, jolla on 180 päiväkotia ympäri Suomen. Yrityskaupan myötä Pilkkeellä on Varsinais-Suomessa yhteensä 16 päiväkotia. 

”Olemme todella iloisia siitä, että Taikahatun omistaja valitsi meidät toiminnan jatkajiksi. Heidän luomansa varhaiskasvatustoiminta ja lämmin pedagogiikka on hieno lisä Pilkkeen jo monipuoliseen varhaiskasvatukseen Turussa. Toivotan lämpimästi Taikahatun henkilöstön ja perheet tervetulleeksi Pilkkeelle. On ilo päästä tutustumaan ja toimimaan yhdessä Taikahatun lasten, perheiden ja työntekijöiden kanssa.” kertoo Pilkkeen Varsinais-Suomen aluejohtaja Hannamari Kemppainen.

Lisätietoja:
Hannamari Kemppainen, aluejohtaja, Pilke päiväkodit 
p. 040 619 5153                                                 
hannamari.kemppainen@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Lohjan asuntomessualueelle aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille 
Pilke tiedottaa
Pilke luontopäiväkoti Ulapan tiloihin osoitteeseen Sahapiha 2 08100 Lohja aukeaa perhekahvila tiistaina 19.9.2023. Kahvila on avoinna parillisina viikkoina tiistaisin klo 9-11. 
Lue lisää
Nurmijärven Uutiset: Vanha-Klaukan päiväkotiin viisi uutta ryhmää – liittyy heikkokuntoisten päiväkotien lakkauttamiseen
Pilke mediassa
Klaukkalan Vanha-Klaukassa sijaitseva yksityinen päiväkoti Pilke Hehku laajennetaan nykyisestä seitsenryhmäisestä päiväkodista kaksitoistaryhmäiseksi päiväkodiksi. Laajennuksen arvioidaan valmistuvan elokuussa 2024.
Lue lisää
Rantalakeus: Päi­vä­ko­ti Pilk­keen Neroja kyy­di­tään Muk­su­bus­sil­la! – Katso kuvat ja video!
Pilke mediassa
Lujempaa, lujempaa, huutavat lapset opettajalleen. Muutaman viikon käytössä ollut Muksubussi on ilostuttanut Päiväkoti Pilkkeen toimintaa, uutisoi Rantalakeus 7.9.2023.
Lue lisää