Hae päiväkotipaikkaa

Olemme mukana Varhaiskasvatusmessuilla Espoon Dipolissa 6.10.2023

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
11.09.2023

Varhaiskasvatusmessut 2023 kokoaa lokakuun alussa varhaiskasvatuksen asiantuntijat, kollegat ja opiskelijat alan tärkeimpään vuosittaiseen omaan tapahtumaan Espoon Dipoliin. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu täällä.

Varhaiskasvatustyössä vaikutamme monen lapsen elämään ja varhaisiin vuosiin, ja siksi meillä Pilkkeellä varhaiskasvatukseen kuuluu leikin kautta oppiminen ja lempeä vuorovaikutus. Me näemme ja tunnistamme jokaisen lapsen ainutlaatuiset kyvyt ja tuemme hänen vahvuuksiaan, ja ohjaamme lasta lempeästi opintielle.

Tule tutustumaan Pilkkeen varhaiskasvatuksen päälinjoihin ja pedagogiikkaan Varhaiskasvatusmessuille. 

Suhtaudumme Pilke-päiväkodeissa työhömme intohimoisesti ja rakennamme turvallisia ja inspiroivia oppimisen polkuja jokaiselle. Meidän tehtävämme on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

”Päiväkotiemme varhaiskasvatustyö on luovaa, joustavaa ja vahvaan kollegiaaliseen tekemiseen perustuvaa. Ratkaisevaa on se, miten vasu näkyy päivittäin päiväkotien arjessa. Tätä teemme näkyväksi muun muassa oppimisympäristöissämme, joiden avulla lapset kartuttavat tietojaan ja taitojaan lempeässä vuorovaikutuksessa päiväkodin aikuisten kanssa.” Pilkkeen varhaiskasvatusjohtaja Mirka Laaksonen. 

Haluatko kuulla tarkemmin Pilkkeen pedagogiikasta ja varhaiskasvatuksen päälinjoista? Tule tapaamaan varhaiskasvatuksen asiantuntijoitamme Varhaiskasvatusmessuille. He ovat tavattavissa osastollamme 21 koko päivän. Nähdään Dipolissa 6.10.2023!

Lue lisää:

Tutustu Pilkkeeseen työnantajana ja työsuhde-etuihimme

Tutustu uratarinoihin ja työhön Pilkkeen päiväkodeissa

Hae meille töihin! Katso tästä kaikki avoimet työpaikkamme

Seuraa meitä Instagramissa – Tule mukaan työntekijöidemme arkeen 

Lue tästä lisää Pilkkeestä yrityksenä

 

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Lohjan asuntomessualueelle aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille 
Pilke tiedottaa
Pilke luontopäiväkoti Ulapan tiloihin osoitteeseen Sahapiha 2 08100 Lohja aukeaa perhekahvila tiistaina 19.9.2023. Kahvila on avoinna parillisina viikkoina tiistaisin klo 9-11. 
Lue lisää
Nurmijärven Uutiset: Vanha-Klaukan päiväkotiin viisi uutta ryhmää – liittyy heikkokuntoisten päiväkotien lakkauttamiseen
Pilke mediassa
Klaukkalan Vanha-Klaukassa sijaitseva yksityinen päiväkoti Pilke Hehku laajennetaan nykyisestä seitsenryhmäisestä päiväkodista kaksitoistaryhmäiseksi päiväkodiksi. Laajennuksen arvioidaan valmistuvan elokuussa 2024.
Lue lisää
Rantalakeus: Päi­vä­ko­ti Pilk­keen Neroja kyy­di­tään Muk­su­bus­sil­la! – Katso kuvat ja video!
Pilke mediassa
Lujempaa, lujempaa, huutavat lapset opettajalleen. Muutaman viikon käytössä ollut Muksubussi on ilostuttanut Päiväkoti Pilkkeen toimintaa, uutisoi Rantalakeus 7.9.2023.
Lue lisää