Hae päiväkotipaikkaa

Olemme mukana Varhaiskasvatusmessuilla Espoon Dipolissa 6.10.2023

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
11.09.2023

Varhaiskasvatusmessut 2023 kokoaa lokakuun alussa varhaiskasvatuksen asiantuntijat, kollegat ja opiskelijat alan tärkeimpään vuosittaiseen omaan tapahtumaan Espoon Dipoliin. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu täällä.

Varhaiskasvatustyössä vaikutamme monen lapsen elämään ja varhaisiin vuosiin, ja siksi meillä Pilkkeellä varhaiskasvatukseen kuuluu leikin kautta oppiminen ja lempeä vuorovaikutus. Me näemme ja tunnistamme jokaisen lapsen ainutlaatuiset kyvyt ja tuemme hänen vahvuuksiaan, ja ohjaamme lasta lempeästi opintielle.

Tule tutustumaan Pilkkeen varhaiskasvatuksen päälinjoihin ja pedagogiikkaan Varhaiskasvatusmessuille. 

Suhtaudumme Pilke-päiväkodeissa työhömme intohimoisesti ja rakennamme turvallisia ja inspiroivia oppimisen polkuja jokaiselle. Meidän tehtävämme on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

”Päiväkotiemme varhaiskasvatustyö on luovaa, joustavaa ja vahvaan kollegiaaliseen tekemiseen perustuvaa. Ratkaisevaa on se, miten vasu näkyy päivittäin päiväkotien arjessa. Tätä teemme näkyväksi muun muassa oppimisympäristöissämme, joiden avulla lapset kartuttavat tietojaan ja taitojaan lempeässä vuorovaikutuksessa päiväkodin aikuisten kanssa.” Pilkkeen varhaiskasvatusjohtaja Mirka Laaksonen. 

Haluatko kuulla tarkemmin Pilkkeen pedagogiikasta ja varhaiskasvatuksen päälinjoista? Tule tapaamaan varhaiskasvatuksen asiantuntijoitamme Varhaiskasvatusmessuille. He ovat tavattavissa osastollamme 21 koko päivän. Nähdään Dipolissa 6.10.2023!

Lue lisää:

Tutustu Pilkkeeseen työnantajana ja työsuhde-etuihimme

Tutustu uratarinoihin ja työhön Pilkkeen päiväkodeissa

Hae meille töihin! Katso tästä kaikki avoimet työpaikkamme

Seuraa meitä Instagramissa – Tule mukaan työntekijöidemme arkeen 

Lue tästä lisää Pilkkeestä yrityksenä

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 2/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Oppimisympäristöt ja lapsen vasu ja esiopetussuunnitelma. Lue lisää uutiskirjeestämme!
Lue lisää
Lempeyden voima näkyy Pilkkeen arjessa ja kohtaamisissa
Artikkelit
Asiakaslupauksemme Lempeyden voimalla kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lempeyden voima ei ole pelkkä slogan, vaan se on voima, jolla voidaan muuttaa maailmaa. Lue lisää!
Lue lisää
Ruoka ja ruokailu Pilkkeen päiväkodeissa
Artikkelit
Lasten ruokailu päiväkodissa on yksi useimmiten meiltä kysytyistä asioista ennen päiväkodin aloitusta. Tähän artikkeliin olemme koonneet mahdollisimman kattavasti kysymyksiä ja vastauksia ruoasta ja ruokailusta Pilke-päiväkodeissa. Millaista ruokaa päiväkodissa tarjotaan? Miten ruokailu sujuu? Miten erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan? Lue lisää!
Lue lisää