Hae päiväkotipaikkaa

Olemme mukana Varhaiskasvatusmessuilla Espoon Dipolissa 6.10.2023

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
11.09.2023

Varhaiskasvatusmessut 2023 kokoaa lokakuun alussa varhaiskasvatuksen asiantuntijat, kollegat ja opiskelijat alan tärkeimpään vuosittaiseen omaan tapahtumaan Espoon Dipoliin. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu täällä.

Varhaiskasvatustyössä vaikutamme monen lapsen elämään ja varhaisiin vuosiin, ja siksi meillä Pilkkeellä varhaiskasvatukseen kuuluu leikin kautta oppiminen ja lempeä vuorovaikutus. Me näemme ja tunnistamme jokaisen lapsen ainutlaatuiset kyvyt ja tuemme hänen vahvuuksiaan, ja ohjaamme lasta lempeästi opintielle.

Tule tutustumaan Pilkkeen varhaiskasvatuksen päälinjoihin ja pedagogiikkaan Varhaiskasvatusmessuille. 

Suhtaudumme Pilke-päiväkodeissa työhömme intohimoisesti ja rakennamme turvallisia ja inspiroivia oppimisen polkuja jokaiselle. Meidän tehtävämme on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

”Päiväkotiemme varhaiskasvatustyö on luovaa, joustavaa ja vahvaan kollegiaaliseen tekemiseen perustuvaa. Ratkaisevaa on se, miten vasu näkyy päivittäin päiväkotien arjessa. Tätä teemme näkyväksi muun muassa oppimisympäristöissämme, joiden avulla lapset kartuttavat tietojaan ja taitojaan lempeässä vuorovaikutuksessa päiväkodin aikuisten kanssa.” Pilkkeen varhaiskasvatusjohtaja Mirka Laaksonen. 

Haluatko kuulla tarkemmin Pilkkeen pedagogiikasta ja varhaiskasvatuksen päälinjoista? Tule tapaamaan varhaiskasvatuksen asiantuntijoitamme Varhaiskasvatusmessuille. He ovat tavattavissa osastollamme 21 koko päivän. Nähdään Dipolissa 6.10.2023!

Lue lisää:

Tutustu Pilkkeeseen työnantajana ja työsuhde-etuihimme

Tutustu uratarinoihin ja työhön Pilkkeen päiväkodeissa

Hae meille töihin! Katso tästä kaikki avoimet työpaikkamme

Seuraa meitä Instagramissa – Tule mukaan työntekijöidemme arkeen 

Lue tästä lisää Pilkkeestä yrityksenä

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 6/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Varhaiskasvatus kesällä sekä varautuminen helteisiin.
Lue lisää
Pilke korjannut Lappeenrannan päiväkoti Tirikan toimintaa
Pilke tiedottaa
Yle kertoo sivuillaan olevassa jutussa, että Lappeenrannassa toimiva päiväkoti Pilke Tirikka on saanut huomautuksen Etelä-Suomen aluehallintovirastolta. Annetun huomautuksen mukaan päiväkodissa ei ollut riittävästi kelpoisuusvaatimukset täyttävää henkilökuntaa 13 päivänä kello 15.30 jälkeen viiden viikon tarkastelujakson aikana. Tarkastelujakso on sijoittunut aikavälille 11.9.-21.11.2023. Lain mukaan varhaiskasvatuksen henkilöstömitoitusta seurataan koko päiväkodin tasolla päivittäin. Mitoituksesta voi poiketa hetkellisesti. Pilke Tirikassa on ollut viime syksynä hetkellisiä ylityksiä iltapäivisin klo 15.30 jälkeen.
Lue lisää
Playschool Lehtisaari: Lämminhenkinen ja yhteisöllinen päiväkoti lähellä kaikkea
Artikkelit
Englannin kieltä, monikulttuurista varhaiskasvatusta - ja ihan tavallista, turvallista, aktiivista päiväkotielämää lähialueen palveluja ja ympäröivää luontoa luonnollisesti hyödyntäen. Lue artikkelistamme, mitä Pilke Playschool Lehtisaaren johtaja Maria Kajanus kertoo päiväkoden arjesta.
Lue lisää