Hae päiväkotipaikkaa

Kirkkonummen Sundsbergiin aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
04.09.2023

Mukavia aamupäiviä kahvittelun ja lasten leikkien merkeissä paikallisille perheille.

Pilke luontopäiväkoti Kasteen tiloihin aukeaa perhekahvila tiistaina 5.9.2023. Perhekahvila on avoinna parillisina viikkoina tiistaisin klo 9-11. 

Perhekahvila toimii hirsipäiväkodin tiloissa osoitteessa Vapaaherrantie 1 02450 Sundsberg. Perhekahvila on avoin ja maksuton kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Paikalle voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii ilman ilmoittautumista.

”Haluamme tarjota alueemme kotona oleville vanhemmille ”olohuoneen”, jossa sekä lapset että aikuiset voivat viettää mukavan aamupäivän toisiinsa tutustuen ja vertaistukea saaden. Toivomme perhekahvilan olevan paikka, jonne kaikkien halukkaiden on helppo tulla. Perhekahvila antaa mukavan mahdollisuuden lapsille ja vanhemmille tutustua päiväkotiympäristöön ennen päiväkodin alkua.” kertoo päiväkoti Kasteen johtaja Tanja Nykänen.

Lisätietoja: 
Päiväkodin johtaja Tanja Nykänen Pilke luontopäiväkoti Kaste
puh. 044 9016 122
tanja.nykanen@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 2/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Oppimisympäristöt ja lapsen vasu ja esiopetussuunnitelma. Lue lisää uutiskirjeestämme!
Lue lisää
Lempeyden voima näkyy Pilkkeen arjessa ja kohtaamisissa
Artikkelit
Asiakaslupauksemme Lempeyden voimalla kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lempeyden voima ei ole pelkkä slogan, vaan se on voima, jolla voidaan muuttaa maailmaa. Lue lisää!
Lue lisää
Ruoka ja ruokailu Pilkkeen päiväkodeissa
Artikkelit
Lasten ruokailu päiväkodissa on yksi useimmiten meiltä kysytyistä asioista ennen päiväkodin aloitusta. Tähän artikkeliin olemme koonneet mahdollisimman kattavasti kysymyksiä ja vastauksia ruoasta ja ruokailusta Pilke-päiväkodeissa. Millaista ruokaa päiväkodissa tarjotaan? Miten ruokailu sujuu? Miten erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan? Lue lisää!
Lue lisää