Hae päiväkotipaikkaa

Yksityisen sosiaalipalvelualan lakko sulkee Pilkkeen päiväkodit

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
22.05.2023

Yksityisiä päiväkoteja koskeva lakko toteutuu 23.5.–24.5.

Pilkkeellä haluamme varmistaa laadukkaan varhaiskasvatuksen ja lasten turvallisuuden, ja emmekä valitettavasti pysty pitämään päiväkotejamme auki näinä päivinä. Päiväkotimme ovat auki torstaina 25.5. normaalisti.

Olemme tilanteesta hyvin pahoillamme.

Jos tilanne joltain osin muuttuu lakon aikana, kerromme siitä heti päiväkotiemme asiakasperheille Daisy-yhteydenpitojärjestelmän kautta. Tarkempia lisätietoja saa oman päiväkodin johtajalta tai paikalliselta aluejohtajalta.

Katso täältä Pilkkeen hallinnon ja päiväkotien yhteystiedot.

Mediaa asiassa palvelee Pilkkeen viestintäjohtaja Kirsi Ristaniemi, puh. +358 40 779 3776 tai kirsi.ristaniemi@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 6/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Varhaiskasvatus kesällä sekä varautuminen helteisiin.
Lue lisää
Pilke korjannut Lappeenrannan päiväkoti Tirikan toimintaa
Pilke tiedottaa
Yle kertoo sivuillaan olevassa jutussa, että Lappeenrannassa toimiva päiväkoti Pilke Tirikka on saanut huomautuksen Etelä-Suomen aluehallintovirastolta. Annetun huomautuksen mukaan päiväkodissa ei ollut riittävästi kelpoisuusvaatimukset täyttävää henkilökuntaa 13 päivänä kello 15.30 jälkeen viiden viikon tarkastelujakson aikana. Tarkastelujakso on sijoittunut aikavälille 11.9.-21.11.2023. Lain mukaan varhaiskasvatuksen henkilöstömitoitusta seurataan koko päiväkodin tasolla päivittäin. Mitoituksesta voi poiketa hetkellisesti. Pilke Tirikassa on ollut viime syksynä hetkellisiä ylityksiä iltapäivisin klo 15.30 jälkeen.
Lue lisää
Playschool Lehtisaari: Lämminhenkinen ja yhteisöllinen päiväkoti lähellä kaikkea
Artikkelit
Englannin kieltä, monikulttuurista varhaiskasvatusta - ja ihan tavallista, turvallista, aktiivista päiväkotielämää lähialueen palveluja ja ympäröivää luontoa luonnollisesti hyödyntäen. Lue artikkelistamme, mitä Pilke Playschool Lehtisaaren johtaja Maria Kajanus kertoo päiväkoden arjesta.
Lue lisää