Hae päiväkotipaikkaa

Varhaiskasvatus on tiimityötä

Blogit
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
05.03.2020

Alusta asti Pilke Äppelbossa on ollut upea työyhteisö. Tiimiini kuuluu tällä hetkellä opettaja, johtaja sekä minä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Tiimissämme kuuluu nauru ja meillä saa olla töissä hauskaa. Asioita kohti mennään positivisuuden kautta.

Tiimissämme saa myös näyttää väsymyksen tai jos ei ole se päivistä paras. Tuemme toisiamme ja tarvittaessa otamme kopin ja opimme myös valtavasti toisiltamme.

Olen todella iloinen siitä, että kun tarvitsen aikaa tehdä omia tehtäviäni, minulle järjestetään sitä aina, vaikka opettajalla paljon työtä ja vastuuta onkin, johtajasta puhumattakaan. Tiimissämme osataan iloita toisen onnistumisista ja kehuja ei kaihdeta. Jos joku muu osaa jonkun asian ja toinen ei, niin opetellaan yhdessä.

Jokainen meistä kertoo avoimesti, jos on jokin pulma ja yhdessä istutaan alas ja keksitään siihen ratkaisu. Pidän siitä, että olemme tasavertaisia kollegoita ja saan toteuttaa itseäni ja myös minun mielipidettä muistetaan kysyä aina.

Pilke palkitsi minut kunniakirjalla, koska tykkään kirjoitella tästä työstä fiiliksiä ja jakaa niitä someen. Tuoda näkyväksi varhaiskasvattajan työtä. Minusta on hienoa, että Pilkkeellä arvostetaan työntekijän vahvuuksia ja niitä saa tuoda esille. Tälläinen työyhteisö on rikkaus ja kantaa pitkälle.

– Frida Westerlund

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 6/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Varhaiskasvatus kesällä sekä varautuminen helteisiin.
Lue lisää
Pilke korjannut Lappeenrannan päiväkoti Tirikan toimintaa
Pilke tiedottaa
Yle kertoo sivuillaan olevassa jutussa, että Lappeenrannassa toimiva päiväkoti Pilke Tirikka on saanut huomautuksen Etelä-Suomen aluehallintovirastolta. Annetun huomautuksen mukaan päiväkodissa ei ollut riittävästi kelpoisuusvaatimukset täyttävää henkilökuntaa 13 päivänä kello 15.30 jälkeen viiden viikon tarkastelujakson aikana. Tarkastelujakso on sijoittunut aikavälille 11.9.-21.11.2023. Lain mukaan varhaiskasvatuksen henkilöstömitoitusta seurataan koko päiväkodin tasolla päivittäin. Mitoituksesta voi poiketa hetkellisesti. Pilke Tirikassa on ollut viime syksynä hetkellisiä ylityksiä iltapäivisin klo 15.30 jälkeen.
Lue lisää
Playschool Lehtisaari: Lämminhenkinen ja yhteisöllinen päiväkoti lähellä kaikkea
Artikkelit
Englannin kieltä, monikulttuurista varhaiskasvatusta - ja ihan tavallista, turvallista, aktiivista päiväkotielämää lähialueen palveluja ja ympäröivää luontoa luonnollisesti hyödyntäen. Lue artikkelistamme, mitä Pilke Playschool Lehtisaaren johtaja Maria Kajanus kertoo päiväkoden arjesta.
Lue lisää