Hae päiväkotipaikkaa

Varhaiskasvatus on tiimityötä

Blogit
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
05.03.2020

Alusta asti Pilke Äppelbossa on ollut upea työyhteisö. Tiimiini kuuluu tällä hetkellä opettaja, johtaja sekä minä varhaiskasvatuksen lastenhoitaja. Tiimissämme kuuluu nauru ja meillä saa olla töissä hauskaa. Asioita kohti mennään positivisuuden kautta.

Tiimissämme saa myös näyttää väsymyksen tai jos ei ole se päivistä paras. Tuemme toisiamme ja tarvittaessa otamme kopin ja opimme myös valtavasti toisiltamme.

Olen todella iloinen siitä, että kun tarvitsen aikaa tehdä omia tehtäviäni, minulle järjestetään sitä aina, vaikka opettajalla paljon työtä ja vastuuta onkin, johtajasta puhumattakaan. Tiimissämme osataan iloita toisen onnistumisista ja kehuja ei kaihdeta. Jos joku muu osaa jonkun asian ja toinen ei, niin opetellaan yhdessä.

Jokainen meistä kertoo avoimesti, jos on jokin pulma ja yhdessä istutaan alas ja keksitään siihen ratkaisu. Pidän siitä, että olemme tasavertaisia kollegoita ja saan toteuttaa itseäni ja myös minun mielipidettä muistetaan kysyä aina.

Pilke palkitsi minut kunniakirjalla, koska tykkään kirjoitella tästä työstä fiiliksiä ja jakaa niitä someen. Tuoda näkyväksi varhaiskasvattajan työtä. Minusta on hienoa, että Pilkkeellä arvostetaan työntekijän vahvuuksia ja niitä saa tuoda esille. Tälläinen työyhteisö on rikkaus ja kantaa pitkälle.

– Frida Westerlund

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilkkeen päiväkodeissa syödään jatkossa Feelian valmistamaa ruokaa
Pilke tiedottaa
Pilke ja Feelia aloittavat yhteistyön päiväkotien lounasruokien ja välipalojen toimituksissa. Yhteistyö on jo alkanut Varsinais-Suomessa ja laajenee syksyn aikana lähes koko Suomeen kaikkiin päiväkoteihimme. Jatkossa ruoka toimitetaan meille kylmänä kerran viikossa, ja sitä lämmitetään tarjolle paikalla olevien lasten mukainen määrä. Toivomme muutoksen vähentävän hävikkiä, pienentävän hiilijalanjälkeämme sekä parantavan ruoan tasa-laatuisuutta kaikissa päiväkodeissamme. Lapsilta saatu palaute on ollut positiivista: ruoka on hyvää ja maistuvaa.
Lue lisää
HS: Varhaiskasvatuksen palvelusetelilailla on kiire
Pilke mediassa
Kuntien käytännöt ovat hyvin erilaisia, ja perheet ovat eriarvoisessa asemassa käyttäessään varhaiskasvatusta, uutisoi Helsingin Sanomat 30.9.2023 julkaistussa Olli-Pekka Koljosen mielipidekirjoituksessa....
Lue lisää
Pilke päiväkodit avaa viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen
Pilke tiedottaa
Pilke avasi maanantaina 25.9.2023 viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen viidelle eri koululle Jalavapuistoon, Sunaan, Kirkkojärvelle, Koulumestariin ja Mikkelään. Kouluissa on aiemmin...
Lue lisää