Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Kaste

Painotus: Luonto
Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–pe klo 6–18 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät
  • Kastehelmet p. 040 186 2391
  • Sadepisarat p. 040 58 62284
  • Lumihiutaleet p. 040 569 8211
  • Rainbows p. 044 4935 682
  • Auringonsäteet p. 044 9017 289
euro_symbol
Hinnat

Kirkkonummen lisäksi myös espoolaiset perheet ovat tervetulleita päiväkotimme asiakkaiksi!

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa kirkkonummelaisille ja espoolaisille perheille. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus

Pilke luontopäiväkoti Kaste aukesi Sundsbergiin tammikuussa 2021

Päiväkoti Kaste tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä luontopainotettua varhaiskasvatusta lämminhenkisessä hirsipäiväkodissa 0–5-vuotiaille lapsille.

Päiväkodissa on myös englannin kielirikasteista toimintaa. Lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä englanniksi yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen.

Luotopäiväkoti Kasteessa ulkoillaan säällä kuin säällä

Kaste on luontopainotteinen päiväkoti, jossa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissamme ulkoillaan paljon säästä riippumatta.

Toiminnassamme korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely, säännöllinen retkeily ja luonnossa liikkuminen.

Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovat tärkeä osa luontopäiväkodin arkea.

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti

Päiväkodin varhaiskasvattajat ovat läsnä ja lähellä lasta ja vanhempia. Meille on tärkeää, että lapset tulevat nähdyksi ja kuulluksi leikeissään ja oppimisen hetkissä.

Toimintaamme kuuluvat myös muut päiväkodin monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

Pilke luontopäiväkoti Kaste - Näin löydät meille!
Vapaaherrantie 1
02450 KIRKKONUMMI Suomi
Ota yhteyttä

Perhekahvila joka toinen tiistai!

Perhekahvila toimii Pilke luontopäiväkoti Kasteen tiloissa. Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Kahvilaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii.

Perhekahvila on aloittaa toimintansa tiistaina 5.9. klo 9-11 ja on avoinna tästä lähtien joka toinen viikko. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessäoloa kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä.

Tervetuloa tutustumaan päiväkotiin ja alueen muihin lapsiperheisiin.

Pilke Kaste - Asiakasperheidemme kokemuksia

Parasta päiväkodissa on sen upeat puitteet, leikkisä ilmapiiri ja henkilökunnan vuorovaikutus lapsiin.
Turvallinen ympäristö, ihanat ja mahtavat hoitajat.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Päiväkoti Kaste sijaitsee aistiystävällisessä hirsirakennuksessa

Hirsirakenteiset Pilkkeen päiväkodit ovat vastaus voimakkaasti kasvavaan kysyntään saada lapsille sisäilmaltaan puhtaita päiväkotitiloja.

Ekologisessa hirsipäiväkodissa lapset saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta. Terveellinen ja aistiystävällinen ympäristö lisää niin lasten kuin kasvattajienkin hyvinvointia päivän aikana. Tervetuloa tutustumaan!

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Tanja Nykänen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.