Hae päiväkotipaikkaa

Lempäälään aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille 

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
22.11.2023

Mukavia aamupäiviä kahvittelun ja lasten leikkien merkeissä paikallisille perheille.

Pilke Playschool Lempäälän tiloihin aukeaa perhekahvila tiistaina 21.11.2023. Perhekahvila on avoinna parittomina viikkoina tiistaisin klo 9–11. 

Perhekahvila toimii englanninkielisen päiväkodin tiloissa osoitteessa Manttaalitie 8, 37500 Lempäälä. Perhekahvila on avoin ja maksuton kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Paikalle voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii ilman ilmoittautumista. 

Haluamme tarjota alueemme kotona oleville vanhemmille ”olohuoneen”, jossa sekä lapset että aikuiset voivat viettää mukavan aamupäivän toisiinsa tutustuen ja vertaistukea saaden. Toivomme perhekahvilan olevan paikka, jonne kaikkien halukkaiden on helppo tulla. Perhekahvila antaa mukavan mahdollisuuden lapsille ja vanhemmille tutustua päiväkotiympäristöön ennen päiväkodin alkua.” kertoo päiväkodin johtaja Meeri Silén

Lisätietoja:            

Päiväkodin johtaja Meeri Silén
Pilke Playschool Lempäälä
puh. 040 4570 080
meeri.silen@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 2/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Oppimisympäristöt ja lapsen vasu ja esiopetussuunnitelma. Lue lisää uutiskirjeestämme!
Lue lisää
Lempeyden voima näkyy Pilkkeen arjessa ja kohtaamisissa
Artikkelit
Asiakaslupauksemme Lempeyden voimalla kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lempeyden voima ei ole pelkkä slogan, vaan se on voima, jolla voidaan muuttaa maailmaa. Lue lisää!
Lue lisää
Ruoka ja ruokailu Pilkkeen päiväkodeissa
Artikkelit
Lasten ruokailu päiväkodissa on yksi useimmiten meiltä kysytyistä asioista ennen päiväkodin aloitusta. Tähän artikkeliin olemme koonneet mahdollisimman kattavasti kysymyksiä ja vastauksia ruoasta ja ruokailusta Pilke-päiväkodeissa. Millaista ruokaa päiväkodissa tarjotaan? Miten ruokailu sujuu? Miten erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan? Lue lisää!
Lue lisää