Hae päiväkotipaikkaa

Pilke kouluttaa: Pilke-Akatemiassa perehdytään positiiviseen pedagogiikkaan

Artikkelit
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
20.11.2023

Huomaa hyvä -menetelmän koulutuksessa keskitytään vahvuuksiin:
Pilke-Akatemian syksyn yhtenä kohokohtana on vuodenvaihteen yli jatkuva kolmiosainen koulutus, jossa perehdytään positiiviseen pedagogiikkaan. Ensimmäisessä Huomaa hyvä -koulutuksessa pilkeläisiä kouluttaa erityispedagogi Mari Thure. Aiheena on työyhteisön hyvinvointi ja kasvattajan vahvuudet.

Pilke ratkoo varhaiskasvatuksen osaajapulaa Jyväskylän yliopiston, Omnian ja Laurean kanssa:
Pilke tarjoaa 30 työntekijälleen mahdollisuuden syventää osaamistaan suorittamalla kasvatustieteen perusopinnot työn ohessa, lue tästä lisää.

Haku koulutukseen on syksyllä 2023, ja pilkeläisten oma opiskeluryhmä aloittaa vuoden 2024 alussa. Opinnot järjestetään yhteistyössä Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston kanssa. Lisäksi tarjoamme ammatillista lisäkoulutusta Omnian sekä Laurean kanssa.

10 hyvinvointitekoa vuonna 2023: Työhyvinvointiluento
Työhyvinvoinnin kehittäminen on erityinen painopisteemme tänä vuonna. Järjestämme kaikille työntekijöillemme yhteisen hyvinvointiluennon osana kehittämistyötämme. Psykososiaalisen kuormituksen hallinta arjessa -luento pidetään joulukuun aikana.

Ensiapukoulutuksia läpi koko syksyn:
Koulutamme ja päivitämme koko Pilkkeen henkilöstön ensiaputaitoja. Koulutuksissa huomioidaan erityisesti tilanteet, joissa ensiapua tarvitsee lapsi. Ensiapukoulutuksia järjestetään läpi vuoden yksiköiden tarpeen mukaan. Yksiköiden esihenkilöt järjestävät koulutukset aluejohtajien kanssa yhteistyössä.

Tämä on Pilke-Akatemia

Pilke-Akatemia on Pilkkeen sisäinen koulutus- ja kehittämisohjelma, jonka laajaan tarjontaan kuuluu esimerkiksi varhaiskasvatuksen ja pedagogiikan erityiskysymyksiin liittyviä teemoja, työhyvinvoinnin kehittämistä, johtamiskoulutusta, erilaisten järjestelmien ja alustojen koulutusta, viestinnän ja markkinoinnin klinikoita, henkilöstöhallinnon käytäntöjä sekä monia ajankohtaisia ammatillista osaamista syventäviä koulutuksia.

Pilke-Akatemian kautta on myös mahdollista täydentää opintojaan yhteistyökumppaniemme kanssa järjestetyissä koulutusohjelmissa. Pilke-Akatemia haastaa pohtimaan omia urahaaveita ja tekee niiden toteuttamisen mahdolliseksi.

Lue lisää Pilke-Akatemiasta, Pilkkeestä työnantajana ja uramahdollisuuksistamme!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Lempäälään aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille 
Artikkelit
Mukavia aamupäiviä kahvittelun ja lasten leikkien merkeissä paikallisille perheille. Pilke Playschool Lempäälän tiloihin aukeaa perhekahvila tiistaina 21.11.2023. Perhekahvila on avoinna...
Lue lisää
Pilke kouluttaa: Pilke-Akatemiassa perehdytään positiiviseen pedagogiikkaan
Artikkelit
Syksyllä 2023 Pilke-Akatemiassa perehdytään mm. positiiviseen pedagogiikkaan, psykososiaalisen kuormituksen hallintaan arjessa, järjestämme ensiapukoulutuksia ja tarjoamma mahdollisuuden kasvatustieteen perusopintoihin. Lue lisää!
Lue lisää
Pilkkeen oppimiskamut tekevät varhaiskasvatussuunnitelmaa näkyväksi arjessa – tutustu heihin!
Artikkelit
Jatkossa kaikista Pilkkeen päiväkodeista löytää seitsemän värikästä ja pehmeää hahmoa. Kaikki nämä oppimiskamut liittyvät valtakunnallisen varhaiskasvatussuunnitelman eri oppimisen alueisiin.  Pilkkeen varhaiskasvatuksen asiantuntija Elina...
Lue lisää