Hae päiväkotipaikkaa

Pilke kouluttaa: Pilke-Akatemiassa perehdytään positiiviseen pedagogiikkaan

Artikkelit
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
20.11.2023

Huomaa hyvä -menetelmän koulutuksessa keskitytään vahvuuksiin:
Pilke-Akatemian syksyn yhtenä kohokohtana on vuodenvaihteen yli jatkuva kolmiosainen koulutus, jossa perehdytään positiiviseen pedagogiikkaan. Ensimmäisessä Huomaa hyvä -koulutuksessa pilkeläisiä kouluttaa erityispedagogi Mari Thure. Aiheena on työyhteisön hyvinvointi ja kasvattajan vahvuudet. Lue tästä lisää Huomaa hyvä -menetelmästä ja koulutuksestamme.

Pilke ratkoo varhaiskasvatuksen osaajapulaa Jyväskylän yliopiston, Omnian ja Laurean kanssa:
Pilke tarjoaa 30 työntekijälleen mahdollisuuden syventää osaamistaan suorittamalla kasvatustieteen perusopinnot työn ohessa, lue tästä lisää.

Haku koulutukseen on syksyllä 2023, ja pilkeläisten oma opiskeluryhmä aloittaa vuoden 2024 alussa. Opinnot järjestetään yhteistyössä Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston kanssa. Lisäksi tarjoamme ammatillista lisäkoulutusta Omnian sekä Laurean kanssa.

10 hyvinvointitekoa vuonna 2023: Työhyvinvointiluento
Työhyvinvoinnin kehittäminen on erityinen painopisteemme tänä vuonna. Järjestämme kaikille työntekijöillemme yhteisen hyvinvointiluennon osana kehittämistyötämme. Psykososiaalisen kuormituksen hallinta arjessa -luento pidetään joulukuun aikana.

Ensiapukoulutuksia läpi koko syksyn:
Koulutamme ja päivitämme koko Pilkkeen henkilöstön ensiaputaitoja. Koulutuksissa huomioidaan erityisesti tilanteet, joissa ensiapua tarvitsee lapsi. Ensiapukoulutuksia järjestetään läpi vuoden yksiköiden tarpeen mukaan. Yksiköiden esihenkilöt järjestävät koulutukset aluejohtajien kanssa yhteistyössä.

Tämä on Pilke-Akatemia

Pilke-Akatemia on Pilkkeen sisäinen koulutus- ja kehittämisohjelma, jonka laajaan tarjontaan kuuluu esimerkiksi varhaiskasvatuksen ja pedagogiikan erityiskysymyksiin liittyviä teemoja, työhyvinvoinnin kehittämistä, johtamiskoulutusta, erilaisten järjestelmien ja alustojen koulutusta, viestinnän ja markkinoinnin klinikoita, henkilöstöhallinnon käytäntöjä sekä monia ajankohtaisia ammatillista osaamista syventäviä koulutuksia.

Pilke-Akatemian kautta on myös mahdollista täydentää opintojaan yhteistyökumppaniemme kanssa järjestetyissä koulutusohjelmissa. Pilke-Akatemia haastaa pohtimaan omia urahaaveita ja tekee niiden toteuttamisen mahdolliseksi.

Lue lisää Pilke-Akatemiasta, Pilkkeestä työnantajana ja uramahdollisuuksistamme!

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Kaisa Vehmanen nimitetty Pilkkeen henkilöstöjohtajaksi
Pilke tiedottaa
VTM Kaisa Vehmanen on nimitetty Pilkkeen uudeksi henkilöstöjohtajaksi. Hän on aloittanut tehtävässään huhtikuun alussa. Kaisa Vehmanen kertoo, että henkilöstöjohtajan tehtävässä...
Lue lisää
Lintuvaaraan aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille
Pilke tiedottaa
Mukavia aamupäiviä kahvittelun sekä lasten leikkien ja erilaisten teemapäivien merkeissä Pilke tiedepäiväkoti Sirun tiloihin aukeaa perhekahvila keskiviikkona 3.4.2024. Perhekahvila on...
Lue lisää
Pilke avaa pienen englanninkielisen päiväkodin Kalasataman tornitaloon
Pilke tiedottaa
Englanninkielinen Pilke Playschool Kalasatama -päiväkoti avautuu huhtikuussa 2.4.2024 Helsingin Kalasatamassa. Pienessä ja kodikkaassa päiväkodissa tarjotaan varhaiskasvatusta 40 lapselle. Lapset saavat leikkiä ja...
Lue lisää