Hae päiväkotipaikkaa

Lempeyden voima näkyy Pilkkeen arjessa ja kohtaamisissa

Artikkelit
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
05.02.2024

Asiakaslupauksemme Lempeyden voimalla kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lempeyden voima ei ole pelkkä slogan, vaan se on voima, jolla voidaan muuttaa maailmaa. Lempeys on myös yksi Pilkkeen toimintaa ohjaavista arvoista.

Pilkkeellä lempeys tarkoittaa, että ajattelemme jokaisen ihmisen olevan arvokas omana itsenään. Näemme toistemme vahvuudet ja iloitsemme niistä. Haluamme antaa jokaiselle mahdollisuuden kukoistaa omana itsenään. Lempeä vuorovaikutus tukee meidän jokaisen hyvinvointia.

Lempeä vuorovaikutus tukee myös lapsen kasvua ja sisäistä vakautta. Varhaisilla kokemuksilla on suuri merkitys kaiken tulevan kehityksen kannalta.

Lempeyden voima näkyy arjessamme – ihan joka hetkessä.

Tuomme esiin pilkeläisten lempeyden voiman

”Lempeys on yksi arvomme. Se näkyy esimerkiksi läsnäolona, kuuntelemisena ja empaattisuutena. Maailma muuttuu hurjaa vauhtia ja tässä ajassa on läsnä myös paljon epävarmuutta. Pilke haluaa korostaa lempeyden voimaa, koska me uskomme, että turvallinen ja kannustava ympäristö on lapsille nyt tärkeämpää kuin koskaan”, Pilkkeen markkinointi- ja viestintäjohtaja Kirsi Ristaniemi kertoo.

Olemme nyt halunneet antaa pilkeläisille mahdollisuuden kertoa omin sanoin siitä, mitä lempeys heille heidän omassa työssään tarkoittaa. Pilkkeen Lempeyden voimalla -kampanjaan voit tutustua täällä.

Lisätietoja:

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 2/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Oppimisympäristöt ja lapsen vasu ja esiopetussuunnitelma. Lue lisää uutiskirjeestämme!
Lue lisää
Lempeyden voima näkyy Pilkkeen arjessa ja kohtaamisissa
Artikkelit
Asiakaslupauksemme Lempeyden voimalla kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lempeyden voima ei ole pelkkä slogan, vaan se on voima, jolla voidaan muuttaa maailmaa. Lue lisää!
Lue lisää
Ruoka ja ruokailu Pilkkeen päiväkodeissa
Artikkelit
Lasten ruokailu päiväkodissa on yksi useimmiten meiltä kysytyistä asioista ennen päiväkodin aloitusta. Tähän artikkeliin olemme koonneet mahdollisimman kattavasti kysymyksiä ja vastauksia ruoasta ja ruokailusta Pilke-päiväkodeissa. Millaista ruokaa päiväkodissa tarjotaan? Miten ruokailu sujuu? Miten erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan? Lue lisää!
Lue lisää