Hae päiväkotipaikkaa

Olli-Pekka Koljonen nimitetty Pilkkeen yhteiskuntasuhde- ja vastuullisuusjohtajaksi

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
21.02.2023

Olli-Pekka Koljonen on nimitetty uudeksi Pilkkeen yhteiskuntasuhde- ja vastuullisuusjohtajaksi. Hän aloitti tehtävässään 13.2.2023.

Olli-Pekka Koljosella on vahvaa osaamista yhteiskuntasuhteista, vastuullisuudesta ja viestinnästä. Koljonen siirtyy Pilkkeelle viestintätoimisto Ellun Kanoista, jossa hän on työskennellyt johtavana asiantuntijana ja asiakkuusjohtajana. Aiempaa työkokemusta hänellä on lisäksi SOK:n yhteiskuntasuhteiden hoitamisesta sekä kahden ministerin erityisavustajana toimimisesta. Lisäksi Koljonen on ollut mukana järjestömaailmassa ja politiikassa.

– Minulle on tärkeää olla osaltani edistämässä laadukasta varhaiskasvatusta sekä lasten osallistumisasteen kasvua varhaiskasvatukseen. Uskon, että laadukkaalla varhaiskasvatuksella luodaan pohja koko elämän mittaiselle oppimispolulle, Olli-Pekka Koljonen sanoo.

Pilkkeellä Olli-Pekka Koljosen päävastuulla on auttaa yritystä rakentamaan aktiivisempaa ja tiiviimpää vuoropuhelua kuntien ja päättäjien kanssa sekä kasvattamaan toimialan merkitystä koko yhteiskunnalle.

Toimitusjohtaja Mari Puoskari toivottaa Olli-Pekka Koljosen tervetulleeksi Pilkkeelle:

–  Pilke haluaa vaikuttaa siihen, että kunnat ymmärtävät entistä paremmin yksityisen varhaiskasvatuksen toiminnan luonnetta ja tarpeita. Lisäksi meille on tärkeää käydä vuoropuhelua kansallisen tason päättäjien kanssa varhaiskasvatuksen lainsäädännön kehittämiseksi muun muassa palvelusetelien osalta. Toivotamme Olli-Pekka Koljosen meille sydämellisesti tervetulleeksi tekemään tätä tärkeää työtä,  toimitusjohtaja Mari Puoskari sanoo.

Lisätietoja:

Mari Puoskari, toimitusjohtaja, 050 537 2595, mari.puoskari@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Lintuvaaraan aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille
Pilke tiedottaa
Mukavia aamupäiviä kahvittelun sekä lasten leikkien ja erilaisten teemapäivien merkeissä Pilke tiedepäiväkoti Sirun tiloihin aukeaa perhekahvila keskiviikkona 3.4.2024. Perhekahvila on...
Lue lisää
Pilke avaa pienen englanninkielisen päiväkodin Kalasataman tornitaloon
Pilke tiedottaa
Englanninkielinen Pilke Playschool Kalasatama -päiväkoti avautuu huhtikuussa 2.4.2024 Helsingin Kalasatamassa. Pienessä ja kodikkaassa päiväkodissa tarjotaan varhaiskasvatusta 40 lapselle. Lapset saavat leikkiä ja...
Lue lisää
Pilke kouluttaa: Pilke-Akatemiassa syvennytään nepsy-lasten varhaiskasvatukseen
Artikkelit
VEO-klinikat ja Kysy VEO:lta -Teamsit tarjolla koko kevään  Varhaiskasvatuksen ammattilaisten osaamista erityispedagogiikasta syvennetään Pilkkeellä jatkuvasti. Pilke järjestää omia VEO-klinikoita, joissa...
Lue lisää