Hae päiväkotipaikkaa

Olli-Pekka Koljonen nimitetty Pilkkeen yhteiskuntasuhde- ja vastuullisuusjohtajaksi

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
21.02.2023

Olli-Pekka Koljonen on nimitetty uudeksi Pilkkeen yhteiskuntasuhde- ja vastuullisuusjohtajaksi. Hän aloitti tehtävässään 13.2.2023.

Olli-Pekka Koljosella on vahvaa osaamista yhteiskuntasuhteista, vastuullisuudesta ja viestinnästä. Koljonen siirtyy Pilkkeelle viestintätoimisto Ellun Kanoista, jossa hän on työskennellyt johtavana asiantuntijana ja asiakkuusjohtajana. Aiempaa työkokemusta hänellä on lisäksi SOK:n yhteiskuntasuhteiden hoitamisesta sekä kahden ministerin erityisavustajana toimimisesta. Lisäksi Koljonen on ollut mukana järjestömaailmassa ja politiikassa.

– Minulle on tärkeää olla osaltani edistämässä laadukasta varhaiskasvatusta sekä lasten osallistumisasteen kasvua varhaiskasvatukseen. Uskon, että laadukkaalla varhaiskasvatuksella luodaan pohja koko elämän mittaiselle oppimispolulle, Olli-Pekka Koljonen sanoo.

Pilkkeellä Olli-Pekka Koljosen päävastuulla on auttaa yritystä rakentamaan aktiivisempaa ja tiiviimpää vuoropuhelua kuntien ja päättäjien kanssa sekä kasvattamaan toimialan merkitystä koko yhteiskunnalle.

Toimitusjohtaja Mari Puoskari toivottaa Olli-Pekka Koljosen tervetulleeksi Pilkkeelle:

–  Pilke haluaa vaikuttaa siihen, että kunnat ymmärtävät entistä paremmin yksityisen varhaiskasvatuksen toiminnan luonnetta ja tarpeita. Lisäksi meille on tärkeää käydä vuoropuhelua kansallisen tason päättäjien kanssa varhaiskasvatuksen lainsäädännön kehittämiseksi muun muassa palvelusetelien osalta. Toivotamme Olli-Pekka Koljosen meille sydämellisesti tervetulleeksi tekemään tätä tärkeää työtä,  toimitusjohtaja Mari Puoskari sanoo.

Lisätietoja:

Mari Puoskari, toimitusjohtaja, 050 537 2595, mari.puoskari@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke päiväkodit avaa viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen
Pilke tiedottaa
Pilke avasi maanantaina 25.9.2023 viisi uutta iltapäiväkerhoa Espooseen viidelle eri koululle Jalavanpuistoon, Sunaan, Kirkkojärvelle, Koulumestariin ja Mikkelään. Kouluissa on aiemmin...
Lue lisää
Lohjan asuntomessualueelle aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille 
Pilke tiedottaa
Pilke luontopäiväkoti Ulapan tiloihin osoitteeseen Sahapiha 2 08100 Lohja aukeaa perhekahvila tiistaina 19.9.2023. Kahvila on avoinna parillisina viikkoina tiistaisin klo 9-11. 
Lue lisää
Nurmijärven Uutiset: Vanha-Klaukan päiväkotiin viisi uutta ryhmää – liittyy heikkokuntoisten päiväkotien lakkauttamiseen
Pilke mediassa
Klaukkalan Vanha-Klaukassa sijaitseva yksityinen päiväkoti Pilke Hehku laajennetaan nykyisestä seitsenryhmäisestä päiväkodista kaksitoistaryhmäiseksi päiväkodiksi. Laajennuksen arvioidaan valmistuvan elokuussa 2024.
Lue lisää