Hae päiväkotipaikkaa

Olli-Pekka Koljonen nimitetty Pilkkeen yhteiskuntasuhde- ja vastuullisuusjohtajaksi

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
21.02.2023

Olli-Pekka Koljonen on nimitetty uudeksi Pilkkeen yhteiskuntasuhde- ja vastuullisuusjohtajaksi. Hän aloitti tehtävässään 13.2.2023.

Olli-Pekka Koljosella on vahvaa osaamista yhteiskuntasuhteista, vastuullisuudesta ja viestinnästä. Koljonen siirtyy Pilkkeelle viestintätoimisto Ellun Kanoista, jossa hän on työskennellyt johtavana asiantuntijana ja asiakkuusjohtajana. Aiempaa työkokemusta hänellä on lisäksi SOK:n yhteiskuntasuhteiden hoitamisesta sekä kahden ministerin erityisavustajana toimimisesta. Lisäksi Koljonen on ollut mukana järjestömaailmassa ja politiikassa.

– Minulle on tärkeää olla osaltani edistämässä laadukasta varhaiskasvatusta sekä lasten osallistumisasteen kasvua varhaiskasvatukseen. Uskon, että laadukkaalla varhaiskasvatuksella luodaan pohja koko elämän mittaiselle oppimispolulle, Olli-Pekka Koljonen sanoo.

Pilkkeellä Olli-Pekka Koljosen päävastuulla on auttaa yritystä rakentamaan aktiivisempaa ja tiiviimpää vuoropuhelua kuntien ja päättäjien kanssa sekä kasvattamaan toimialan merkitystä koko yhteiskunnalle.

Toimitusjohtaja Mari Puoskari toivottaa Olli-Pekka Koljosen tervetulleeksi Pilkkeelle:

–  Pilke haluaa vaikuttaa siihen, että kunnat ymmärtävät entistä paremmin yksityisen varhaiskasvatuksen toiminnan luonnetta ja tarpeita. Lisäksi meille on tärkeää käydä vuoropuhelua kansallisen tason päättäjien kanssa varhaiskasvatuksen lainsäädännön kehittämiseksi muun muassa palvelusetelien osalta. Toivotamme Olli-Pekka Koljosen meille sydämellisesti tervetulleeksi tekemään tätä tärkeää työtä,  toimitusjohtaja Mari Puoskari sanoo.

Lisätietoja:

Mari Puoskari, toimitusjohtaja, 050 537 2595, mari.puoskari@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 6/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Varhaiskasvatus kesällä sekä varautuminen helteisiin.
Lue lisää
Pilke korjannut Lappeenrannan päiväkoti Tirikan toimintaa
Pilke tiedottaa
Yle kertoo sivuillaan olevassa jutussa, että Lappeenrannassa toimiva päiväkoti Pilke Tirikka on saanut huomautuksen Etelä-Suomen aluehallintovirastolta. Annetun huomautuksen mukaan päiväkodissa ei ollut riittävästi kelpoisuusvaatimukset täyttävää henkilökuntaa 13 päivänä kello 15.30 jälkeen viiden viikon tarkastelujakson aikana. Tarkastelujakso on sijoittunut aikavälille 11.9.-21.11.2023. Lain mukaan varhaiskasvatuksen henkilöstömitoitusta seurataan koko päiväkodin tasolla päivittäin. Mitoituksesta voi poiketa hetkellisesti. Pilke Tirikassa on ollut viime syksynä hetkellisiä ylityksiä iltapäivisin klo 15.30 jälkeen.
Lue lisää
Playschool Lehtisaari: Lämminhenkinen ja yhteisöllinen päiväkoti lähellä kaikkea
Artikkelit
Englannin kieltä, monikulttuurista varhaiskasvatusta - ja ihan tavallista, turvallista, aktiivista päiväkotielämää lähialueen palveluja ja ympäröivää luontoa luonnollisesti hyödyntäen. Lue artikkelistamme, mitä Pilke Playschool Lehtisaaren johtaja Maria Kajanus kertoo päiväkoden arjesta.
Lue lisää