Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Meritähti

schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 7-17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

puh. 040 358 4471

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 325 € / kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
mail
Hakeminen

Hae palveluseteliä Jyväskylän kaupungin sivuilta. Täytä myös Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Kodikas päiväkoti Kuokkalan Tikassa

Pilke-päiväkoti Meritähti sijaitsee Kuokkalan Tikassa. Pieni ja kodikas päiväkotimme tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille.

Liikunnan riemua

Päiväkotimme avarat ja valoisat tilat luovat toimivat puitteet lasten sisäpuuhille ja houkuttelevat seikkailemaan.  Päiväkodin turvallinen piha sekä sen ympäristö mahdollistavat erilaisten liikuntamuotojen harrastamisen sekä seikkailemisen myös ulkona. Vieressä sijaitseva Tikan koulu mahdollistaa kurkistuksen koulumaailmaan jo eskarivuoden aikana.

Retket kuuluvat arkeemme

Retkeilemme päiväkodissamme paljon sekä pienryhmittäin että koko talon voimin. Seikkailemme lähialueiden metsissä sekä Tikan rannassa kaikkina vuodenaikoina. Käymme lasten kanssa myös Yrttisuon urheilukentällä tutustumassa eri liikuntalajeihin, etenkin talviurheilun merkeissä.

Pilke Meritähti - Näin löydät meille!
Toritie 24
40520 JYVÄSKYLÄ Suomi
Ota yhteyttä

Pilke Meritähti - Asiakasperheidemme kokemuksia

Ihana ja supermukava henkilökunta, joka osaa hommansa. Lapsi lähtee mielellään päiväkotiin ja viihtyy tosi hyvin.
Meritähdessä on aivan ihana henkilökunta. Tekemisestä huomaa, että porukka on sitoutunutta ja, että he välittävät lapsista. Perusasiat ovat kunnossa ja vielä jää aikaa laadukkaalle varhaiskasvatuksellekin. Kotona olemme saaneet ihmetellä, että mitä kaikkia taitoja lapsemme on saanut oppia ja kokeilla lyhyessä ajassa. Tärkeää on ollut myös kuunteleva asiakaspalvelu ja lapsen tarpeiden huomiointi.
Meritähteen pääseminen on meidän lapselle ollut yksi parhaista asioista mitä hänelle on tapahtunut. Toivoisin että jokainen lapsi ja perhe Suomessa voisi kokea saman.
Meritähdessä lapset, lasten toiveet ja tarpeet sekä perheet huomoidaan arjessa ja päiväkodin toiminnassa. Päiväkoti on sopivan kokoinen ja lapsiryhmät pieniä. Sinne on turvallista jättää lapsi hoitoon.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,9/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.