Hae päiväkotipaikkaa

Pilke avaa pienen englanninkielisen päiväkodin Kalasataman tornitaloon

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 2 min
calendar_month
02.04.2024

Englanninkielinen Pilke Playschool Kalasatama -päiväkoti avautuu huhtikuussa 2.4.2024 Helsingin Kalasatamassa. Pienessä ja kodikkaassa päiväkodissa tarjotaan varhaiskasvatusta 40 lapselle. Lapset saavat leikkiä ja ulkoilla tornitalojen välissä sijaitsevassa puistossa, joka on rakennettu kauppakeskus Redin katolle.

Pilkkeen Playschool Kalasataman avautuminen huhtikuussa tuo lisää vaihtoehtoja Kalasataman alueen lapsiperheille. Kalasatama on Pilkkeen yhdeksästoista päiväkoti Helsingissä. 

Yksityisen Pilke-päiväkodin tilat sijaitsevat 24-kerroksisen tornitalo Vision kivijalassa. Päiväkodin piha-alue sijoittuu Brygalle, joka on Kalasataman tornitalojen keskellä sijaitseva puisto. Bryga on palkittu Vuoden ympäristörakenteena ja Vuoden viherrakenteena, ja se antaa lapsille mielenkiintoisen ja turvallisen ympäristön leikkiin ja liikkumiseen.

– Pilke Playschool Kalasatama on kodikas ja viihtyisä uusi päiväkoti. Sen sijainti tarjoaa alueen asukkaille mahdollisuuden tuoda lapsi kätevästi omaan lähipäiväkotiin. Kalasatama on hyvien liikenneyhteyksin päässä, ja päiväkoti palvelee myös alueella työskentelevien ihmisten perheitä. Lapset ulkoilevat Brygalla sijaitsevan pihan lisäksi alueen monissa puistoissa ja leikkipaikoilla, Pilkkeen strategiajohtaja Antti Pirttimäki kertoo. 

Päiväkoti tarjoaa varhaiskasvatusta kokonaan englannin kielellä. Painotteisuudesta huolimatta kaikki lapset ovat tervetulleita oppimaan englantia, eikä olemassa olevaa kielitaitoa vaadita lapselta tai huoltajalta. 

Vaikka päiväkodin kieli on englanti, ohjaa sen toimintaa sama suomalainen varhaiskasvatuslaki ja -suunnitelma kuin kaikkea muutakin varhaiskasvatusta. Kielipainotteisen varhaiskasvatuksen toimintaan kuuluu joka päivä tuttua monipuolista päiväkodin toimintaa, kuten ulkoilua, lauluhetkiä, kädentaitojen harjoittelua ja tietenkin leikkiä ja lepohetkiä. 

Pilke Playschool Kalasatama aukeaa huhtikuussa 2.4.2024. Katso lisätietoja ja hae paikkaa! 

Lisätietoja:

Antti Pirttimäki, strategiajohtaja
puh. 050 596 6772
antti.pirttimaki@pilkepaivakodit.fi

Kirsi Ristaniemi, viestintäjohtaja
puh. 040 779 3776
kirsi.ristaniemi@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Kaisa Vehmanen nimitetty Pilkkeen henkilöstöjohtajaksi
Pilke tiedottaa
VTM Kaisa Vehmanen on nimitetty Pilkkeen uudeksi henkilöstöjohtajaksi. Hän on aloittanut tehtävässään huhtikuun alussa. Kaisa Vehmanen kertoo, että henkilöstöjohtajan tehtävässä...
Lue lisää
Lintuvaaraan aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille
Pilke tiedottaa
Mukavia aamupäiviä kahvittelun sekä lasten leikkien ja erilaisten teemapäivien merkeissä Pilke tiedepäiväkoti Sirun tiloihin aukeaa perhekahvila keskiviikkona 3.4.2024. Perhekahvila on...
Lue lisää
Pilke avaa pienen englanninkielisen päiväkodin Kalasataman tornitaloon
Pilke tiedottaa
Englanninkielinen Pilke Playschool Kalasatama -päiväkoti avautuu huhtikuussa 2.4.2024 Helsingin Kalasatamassa. Pienessä ja kodikkaassa päiväkodissa tarjotaan varhaiskasvatusta 40 lapselle. Lapset saavat leikkiä ja...
Lue lisää