Hae päiväkotipaikkaa

Lintuvaaraan aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
03.04.2024

Mukavia aamupäiviä kahvittelun sekä lasten leikkien ja erilaisten teemapäivien merkeissä

Pilke tiedepäiväkoti Sirun tiloihin aukeaa perhekahvila keskiviikkona 3.4.2024. Perhekahvila on avoinna viikoittain keskiviikkoisin klo 9–11.

Perhekahvila toimii hirsipäiväkodin tiloissa osoitteessa Lintukorpi 16, 02660 Espoo. Perhekahvila on avoin ja maksuton kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Päiväkodin kasvattajat järjestävät pientä puuhaa teemapäivien merkeissä ja luvassa on muun muassa askartelua, liikuntaa, musiikkia, tiedetuokioita, vapaata leikkiä jumppasalissa sekä lempeää yhdessäoloa ja jutustelua kahvikupposen äärellä. Paikalle voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii ilman ilmoittautumista.

”Haluamme tarjota alueemme kotona oleville vanhemmille ”olohuoneen”, jossa sekä lapset että aikuiset voivat viettää mukavan aamupäivän toisiinsa tutustuen ja vertaistukea saaden. Toivomme perhekahvilan olevan paikka, jonne kaikkien halukkaiden on helppo tulla. Perhekahvila antaa mukavan mahdollisuuden lapsille ja vanhemmille tutustua päiväkotiympäristöön ennen päiväkodin alkua.” kertoo päiväkodin johtaja Tiia Höijer-Viinikka. .

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Tiia Höijer-Viinikka Pilke tiedepäiväkoti Siru
puh. 040 905 2695
tiia.hoijer-viinikka@pilkepaivakodit.fi

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 6/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Varhaiskasvatus kesällä sekä varautuminen helteisiin.
Lue lisää
Pilke korjannut Lappeenrannan päiväkoti Tirikan toimintaa
Pilke tiedottaa
Yle kertoo sivuillaan olevassa jutussa, että Lappeenrannassa toimiva päiväkoti Pilke Tirikka on saanut huomautuksen Etelä-Suomen aluehallintovirastolta. Annetun huomautuksen mukaan päiväkodissa ei ollut riittävästi kelpoisuusvaatimukset täyttävää henkilökuntaa 13 päivänä kello 15.30 jälkeen viiden viikon tarkastelujakson aikana. Tarkastelujakso on sijoittunut aikavälille 11.9.-21.11.2023. Lain mukaan varhaiskasvatuksen henkilöstömitoitusta seurataan koko päiväkodin tasolla päivittäin. Mitoituksesta voi poiketa hetkellisesti. Pilke Tirikassa on ollut viime syksynä hetkellisiä ylityksiä iltapäivisin klo 15.30 jälkeen.
Lue lisää
Playschool Lehtisaari: Lämminhenkinen ja yhteisöllinen päiväkoti lähellä kaikkea
Artikkelit
Englannin kieltä, monikulttuurista varhaiskasvatusta - ja ihan tavallista, turvallista, aktiivista päiväkotielämää lähialueen palveluja ja ympäröivää luontoa luonnollisesti hyödyntäen. Lue artikkelistamme, mitä Pilke Playschool Lehtisaaren johtaja Maria Kajanus kertoo päiväkoden arjesta.
Lue lisää