Hae päiväkotipaikkaa

Pilke tarjoaa päiväkotien ja iltapäiväkerhojen työntekijöille työvaatteeksi ulkoilutakit 

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
15.12.2023

Hankimme kaikille Pilkkeen päiväkotien ja iltapäiväkerhojen työntekijöille sateenkestävät välikausitakit. Lämmin ulkoilutakki lisää työmukavuutta arjessa, jossa ulkoillaan lasten kanssa joka päivä ja joka säässä.

Noin 2 600 Pilkkeen työntekijää päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa ympäri Suomen saa uuden, laadukkaan välikausitakin käyttöönsä. Kierrätysmateriaalista valmistettu tummanvihreä takki on veden- ja tuulenpitävä.

Iloinen Matleena takkien saapuessa Hämeenlinnaan Pilke tiedepäiväkoti Planeettaan.

“Me ajattelemme, että lämmin ja vedenkestävä takki on yksi tapa pitää huolta työntekijöistä, jotka ulkoilevat lasten kanssa joka päivä säässä kuin säässä”, Pilkkeen henkilöstöjohtaja Elina Koivu kertoo. 

Takit saapuvat Pilkkeen päiväkoteihin lähipäivinä, ja viimeistään kevättalvesta niitä voi jo nähdä työntekijöidemme yllä – sään mukaan! 

Lisätietoa:

Kirsi Ristaniemi, markkinointi- ja viestintäjohtaja, kirsi.ristaniemi@pilkepaivakodit.fi, 040 779 3776

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 6/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Varhaiskasvatus kesällä sekä varautuminen helteisiin.
Lue lisää
Pilke korjannut Lappeenrannan päiväkoti Tirikan toimintaa
Pilke tiedottaa
Yle kertoo sivuillaan olevassa jutussa, että Lappeenrannassa toimiva päiväkoti Pilke Tirikka on saanut huomautuksen Etelä-Suomen aluehallintovirastolta. Annetun huomautuksen mukaan päiväkodissa ei ollut riittävästi kelpoisuusvaatimukset täyttävää henkilökuntaa 13 päivänä kello 15.30 jälkeen viiden viikon tarkastelujakson aikana. Tarkastelujakso on sijoittunut aikavälille 11.9.-21.11.2023. Lain mukaan varhaiskasvatuksen henkilöstömitoitusta seurataan koko päiväkodin tasolla päivittäin. Mitoituksesta voi poiketa hetkellisesti. Pilke Tirikassa on ollut viime syksynä hetkellisiä ylityksiä iltapäivisin klo 15.30 jälkeen.
Lue lisää
Playschool Lehtisaari: Lämminhenkinen ja yhteisöllinen päiväkoti lähellä kaikkea
Artikkelit
Englannin kieltä, monikulttuurista varhaiskasvatusta - ja ihan tavallista, turvallista, aktiivista päiväkotielämää lähialueen palveluja ja ympäröivää luontoa luonnollisesti hyödyntäen. Lue artikkelistamme, mitä Pilke Playschool Lehtisaaren johtaja Maria Kajanus kertoo päiväkoden arjesta.
Lue lisää