Hae päiväkotipaikkaa

Pilke tarjoaa päiväkotien ja iltapäiväkerhojen työntekijöille työvaatteeksi ulkoilutakit 

Pilke tiedottaa
eyeglasses
Lukuaika: 1 min
calendar_month
15.12.2023

Hankimme kaikille Pilkkeen päiväkotien ja iltapäiväkerhojen työntekijöille sateenkestävät välikausitakit. Lämmin ulkoilutakki lisää työmukavuutta arjessa, jossa ulkoillaan lasten kanssa joka päivä ja joka säässä.

Noin 2 600 Pilkkeen työntekijää päiväkodeissa ja iltapäiväkerhoissa ympäri Suomen saa uuden, laadukkaan välikausitakin käyttöönsä. Kierrätysmateriaalista valmistettu tummanvihreä takki on veden- ja tuulenpitävä.

Iloinen Matleena takkien saapuessa Hämeenlinnaan Pilke tiedepäiväkoti Planeettaan.

“Me ajattelemme, että lämmin ja vedenkestävä takki on yksi tapa pitää huolta työntekijöistä, jotka ulkoilevat lasten kanssa joka päivä säässä kuin säässä”, Pilkkeen henkilöstöjohtaja Elina Koivu kertoo. 

Takit saapuvat Pilkkeen päiväkoteihin lähipäivinä, ja viimeistään kevättalvesta niitä voi jo nähdä työntekijöidemme yllä – sään mukaan! 

Lisätietoa:

Kirsi Ristaniemi, markkinointi- ja viestintäjohtaja, kirsi.ristaniemi@pilkepaivakodit.fi, 040 779 3776

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

Saatat tykätä myös näistä

Pilke-päiväkotien varhaiskasvatuksen uutiskirje 2/2024
Artikkelit
Ajankohtaista Pilkkeen varhaiskasvatuksessa: Oppimisympäristöt ja lapsen vasu ja esiopetussuunnitelma. Lue lisää uutiskirjeestämme!
Lue lisää
Lempeyden voima näkyy Pilkkeen arjessa ja kohtaamisissa
Artikkelit
Asiakaslupauksemme Lempeyden voimalla kertoo meidän tavastamme tehdä töitä ja kohdata lapsia ja aikuisia. Lempeyden voima ei ole pelkkä slogan, vaan se on voima, jolla voidaan muuttaa maailmaa. Lue lisää!
Lue lisää
Ruoka ja ruokailu Pilkkeen päiväkodeissa
Artikkelit
Lasten ruokailu päiväkodissa on yksi useimmiten meiltä kysytyistä asioista ennen päiväkodin aloitusta. Tähän artikkeliin olemme koonneet mahdollisimman kattavasti kysymyksiä ja vastauksia ruoasta ja ruokailusta Pilke-päiväkodeissa. Millaista ruokaa päiväkodissa tarjotaan? Miten ruokailu sujuu? Miten erityisruokavaliot ja allergiat huomioidaan? Lue lisää!
Lue lisää