Tervetuloa Pilkkeen maailmaan!

Tietoa perheille Pilkkeen varhaiskasvatuksesta ja päiväkodin aloituksesta.
Lempeyden voimalla tehdään ihmeitä.

Kiitos päiväkotipaikan hakemuksesta Pilkkeelle!

Olemme vastaanottaneet hakemuksesi, ja päiväkodin johtaja on henkilökohtaisesti yhteydessä perheeseenne kahden arkipäivän sisällä.

Tälle sivulle olemme koonneet useimmiten meiltä kysyttyjä kysymyksiä ja muita päiväkodin aloitukseen liittyviä asioita. Lisätietoa saat tarkemmin päiväkodin johtajalta ja tutustumiskäynnillä hakemaanne päiväkotiin.

Me olemme Pilke – yhdistämme lasten ja aikuisten tarpeet sujuvaksi arjeksi

Pilke päiväkodit Oy on kestävästi kasvava ja monipuolisesti suomalaisia lapsiperheitä palveleva yritys. Toimimme suomalaisten kuntien kumppanina varhaiskasvatuksessa ja lapsiperheiden kotipalvelussa, perhetyössä sekä tehostetussa perhetyössä. Palvelemme perheystävällisiä yrityksiä, jotka tarjoavat lastenhoitoa työsuhde-etuna omille työntekijöilleen.

Palveluidemme avulla me autamme perheitä tasapainottamaan lasten ja aikuisten tarpeet sujuvaksi arjeksi. Meidän tehtävämme on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Tarjoamme innovatiivista, aktiiviseen oppimiseen ja ammattitaitoiseen opetukseen perustuvaa varhaiskasvatusta päiväkodeissamme ympäri Suomen.

Meillä laadukkaaseen varhaiskasvatukseen kuuluu leikin kautta oppiminen ja lempeä vuorovaikutus. Näemme ja tunnistamme jokaisen lapsen ainutlaatuiset kyvyt ja tuemme hänen vahvuuksiaan. Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja rakennamme turvallisia ja inspiroivia oppimisen polkuja jokaiselle.

Jokainen 180 päiväkodistamme on paikallinen ja omanlainen, osa paikallista ympäristöä ja aktiivinen osa omaa yhteisöään – silti aina tuttu ja turvallinen Pilke.

Tietoa Pilkkeestä yrityksenä

Vinkkejä ja mitä on hyvä tietää päiväkotiin hakiessa

Mitä eroa on yksityisellä ja kunnallisella päiväkodilla, entä päivähoidolla ja varhaiskasvatuksella? Mitkä ovat Pilkkeen arvot? Millaista on varhaiskasvatus Pilke-päiväkodeissa?

Näistä ja monesta muusta asiasta olemme koonneet tietoa erityisesti ensimmäistä päiväkotipaikkaa hakeville perheille

Lue lisää!

Tietoa perheelle, kun lapsi aloittaa päiväkodissa

Mitä ensimmäisinä päiväkotipäivinä tapahtuu? Päiväkotitaipaleen aloitus on iso askel pienen lapsen elämässä, ja usein se jännittää koko perhettä.

Pilkkeellä on yli 20 vuoden kokemus päiväkotitulokkaista. Kohtaamme jokaisen lapsen omana itsenään ja tunnistamme hänen yksilölliset taitonsa ja kiinnostuksensa. Näin osaamme valita myös toimivimmat keinot sujuvan päiväkotiarjen käynnistämiseksi. Myös yhteistyö kotien kanssa on tärkeässä roolissa.

Tälle sivulle olemme koonneet tietoa varhaiskasvatuksen aloittamisesta Pilkkeen päiväkodeissa.

Lue lisää!

Varhaiskasvatus Pilkkeen päiväkodeissa

Päiväkodissa lapsi osallistuu varhaiskasvatukseen – mitä se tarkoittaa? Entä millaista on varhaiskasvatus Pilke-päiväkodeissa? Tälle sivulle olemme keränneet tietoa siitä, mitä varhaiskasvatus on ja miten sitä Pilkkeen päiväkodeissa toteutetaan.

Lue lisää!

Me teemme työtämme lempeyden voimalla

Jokainen vanhempi haluaa lapselleen vain parasta. Mahdollisuuksia tutkia, ihmetellä, ystävystyä, nauraa kippurassa ja tuntea – ja ymmärtää omia tunteitaan. Paikan, jossa saa kokea itsensä arvokkaaksi. Kasvaa, oppia ja valmistautua kohtaamaan iso maailma.

Lapsen ensimmäiset vuodet ovat korvaamattomia: ne luovat perustan ja noina vuosina kehitysaskeleet ovat hurjan suuria.

Nähdään pian Pilke-päiväkodissasi!
Terveisin Pilkkeen päiväkotien aikuiset