Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Hirvensalon päiväkoti Tähtimetsä – myös englannin kieltä

25.03. @ 16:00 - 19:00

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan päiväkoti Tähtimetsään avoimien ovien merkeissä maanantaina 25.3. klo 16-19 osoitteeseen Isohaarlantie 1, 20900 Turku.

Avoimien ovien ohjelmassa muun muassa kasvomaalausta ja tutustumista Pilkkeen oppimiskamuihin. Perheillä on mahdollisuus myös tutustua päiväkodin tiloihin, tavata päiväkodin kasvattajia sekä kuulla lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta. Tervetuloa viettämään hauskaa iltaa kahvitellen koko perheen kesken sekä tutustumaan päiväkotiimme!

Pilke Tähtimetsä sijaitsee Hirvensalon Haarlassa Tammistontien varrella lähellä Haarlan koulua. Tähtimetsässä lapsi kokee leikin riemua valoisissa, toimivissa ja turvallisissa tiloissa – niin sisällä kuin ulkona. Tähtimetsässä tarjotaan myös kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi ja lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen.

Asiakasmaksumme on korkeimmillaan 325€/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae paikkaa täältä.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Annette Palanen
Puh. 040 455 9712
annette.palanen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
25.03.
Aika:
16:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Pilke Tähtimetsä
Isohaarlantie 1
Turku, 20900
+ Google Map