Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan päiväkoti Smileen!

26.03. @ 16:30 - 18:00

Pilke Smilen avoimet ovet tiistaina 26.3. klo 16:30-18. Osoitteemme on Utinkatu 43, 45200 Kouvola.

Tapahtumassa luvassa hauskaa puuhaa koko perheelle puuhapisteiden merkeissä sekä kahvittelua. Tervetuloa tutustumaan myös päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta.

Päiväkoti Smile on pieni ja leppoisa reilun 20 lapsen päiväkoti, jonka tunnelma on turvallisen kodikas. Smile on englanninkielipainotteinen päiväkoti, jossa englannin kieli on mukana päivittäin; kohteliaisuuksina, sanontoina, tietyissä peleissä ja leikeissä, lauluissa ja loruissa. Tarkoituksena on pikkuhiljaa tutustua vieraaseen kieleen ja saada lapsissa kehittymään positiivinen asennoituminen vieraan kielen oppimiseen. Meillä myös soitetaan ja lauletaan paljon!

Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää toiminnastamme! Varaa tutustumisaika päiväkodin johtajalta Lauralta. Hän kertoo mm. päiväkodin pedagogiikasta, toiminnasta ja oppimisympäristöistä. Asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae paikkaa täältä.

Lisätietoja: 
Päiväkodin johtaja Laura Askolin
Puh. 044 7507 386
laura.askolin@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
26.03.
Aika:
16:30 - 18:00

Tapahtumapaikka

Pilke Smile
Utinkatu 43
Kouvola, 45200
+ Google Map