Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan Pilkkeen Laajalahden päiväkoteihin!

22.03. @ 09:00 - 11:00

Lämpimästi tervetuloa Pilkkeen Laajalahden päiväkotien avoimiin oviin pe 22.3. klo 9-11 osoitteeseen Kivennavantie 21, 02130 Espoo

Avoimien ovien tapahtumassamme esiintyy Teatteri Rollon kuopankaivajat klo 10. Tämä liikennemerkein varustettu, kolmen kuopankaivajan musiikkipitoinen työmaaesitys tempaa koko perheen mukaansa! Tervetuloa tutustumaan alueen toisiin lapsiperheisiin, päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää päiväkotiemme monipuolisesta toiminnasta.

Pilkkeellä on Laajalahdessa sekä suomenkielistä että englanninkielistä varhaiskasvatusta. Suomenkielisellä puolella tarjotaan liikuntapainotteista varhaiskasvatusta, jonka tavoitteena on liikunnan riemun ja liikunnallisen elämäntavan löytäminen. Liikuntapainotteisuus toteutuu päiväkodin arjessa esimerkiksi retkeilynä, päivittäisinä pihaleikkeinä, viikoittaisina liikunnallisina musiikkihetkinä ja ohjattuina liikuntatuokioina. Päiväkodissa on myös mahdollisuus osallistua Espoon tanssiopiston tarjoamaan taiteenperusopetukseen.

Asiakasmaksumme on korkeimmillaan 315-345 € / kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae paikkaa täältä.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Sari Mononen
p. 040 586 5031
sari.mononen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
22.03.
Aika:
09:00 - 11:00

Tapahtumapaikka

Pilke liikuntapäiväkoti Laajalahti
Kivennavantie 21
Espoo, 02130
+ Google Map