Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Päiväkummun päiväkoti Oivallus – lempeää vuorovaikutusta ja uuden oivaltamista

06.04. @ 10:00 - 13:00

Lämpimästi tervetuloa avoimien ovien lastentapahtumaamme lauantaina 6.4. klo 10-13 Osoitteemme on Tuovintie 39, 01420 Vantaa.

Iloisessa lastentapahtumassa on hauskaa puuhaa koko perheelle: askartelupaja, liikuntaseikkailua, musiikkia sekä kasvomaalausta! Perheet pääsevät myös tutustumaan päiväkodin oppimisympäristöihin ja oppimiskamuihin, tapaamaan päiväkodin johtajan ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta. Tapahtumassa vanhempaintoimikunnan järjestämä buffet, josta voi ostaa pientä purtavaa.

Päiväkoti Oivallus sijaitsee rauhallisella pientaloalueella Päiväkummussa, jonka ympäristössä lapset pääsevät retkeilemään metsässä sekä leikkimään leikkipuistoissa. Innostamme lapsia oppimaan, oivaltamaan ja saavuttamaan onnistumisen kokemuksia ilman valmiita vastauksia. Järjestämme toiminnassamme aikaa pitkäkestoiselle leikille, jota pidämme tärkeänä oppimismuotona. Luemme paljon lapsille ja kirjastoretket kuuluvat tärkeänä osana arkeemme. Vaalimme lempeää, läsnäolevaa vuorovaikutusta ja luomme olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Asiakasmaksumme on korkeimmillaan 325 €/kk vantaalaisille perheille. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae päiväkotipaikkaa täältä!

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Sari Nevalainen
Puh. 040 610 8299
sari.nevalainen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
06.04.
Aika:
10:00 - 13:00

Tapahtumapaikka

Pilke Oivallus
Tuovintie 39 Vantaa 01420 + Google Map