Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pilke luontopäiväkoti Ulappa – pieni ja lämminhenkinen päiväkoti Hiidensalmella

06.04. @ 11:00 - 13:00

Lämpimästi tervetuloa luontopäiväkoti Ulapan avoimiin oviin lauantaina 6.4. klo 11-13 osoitteeseen Sahapiha 2, 08100 Lohja.

Avoimien ovien huipennuksena klo 12 on musiikkiteatteriduo Mimin ja Kukun esitys, joka tempaa koko perheen mukaansa. Tapahtumassa perheillä on mahdollisuus myös tutustua päiväkodin tiloihin, tavata päiväkodin kasvattajia sekä kuulla lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta ja Ulapan arjesta. Tapahtumassa myös päiväkodin vanhempainyhdistyksen koju, josta voi ostaa herkkuja.

Luontopäiväkoti Ulapassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Luonto tarjoaa monipuolisen ja innostavan ympäristön lapsen liikkumiselle ja oppimiselle. Pihan marjapensaiden ja puiden sekä viljelylaatikoiden avulla päiväkodin lapsille voidaan opettaa ekologisuutta ja luonnon kiertokulkua. Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovatkin tärkeä osa luontopäiväkodin arkea. Meille on tärkeää lapsilähtöinen toiminta, jossa lapsella on tilaa oppia ja olla oma itsensä. Kehitämme varhaiskasvatusta ja omia toimintatapojamme jatkuvasti ja teemme työtämme koko sydämellä. Tervetuloa tutustumaan!

Päiväkodissa järjestetään perhekahvila joka toinen tiistai parillisina viikkoina klo 9-11. Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Kahvilaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii.

Perhekahvilan kevään aikataulu:
ti 2.4. Temppurata
ti 16.4. Rakenteluleikit
ti 30.4. Eläinleikit ja -laulut
ti 14.5. Temppurata
ti 28.5. Kevätkauden viimeinen perhekahvila: toiveohjelmaa

Asiakasmaksumme on korkeimmillaan 305 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae paikkaa täältä!

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Minerva Tillman
Puh. 040 457 7141
minerva.tillman@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
06.04.
Aika:
11:00 - 13:00

Tapahtumapaikka

Pilke luontopäiväkoti Ulappa
Sahapiha 2
Lohja, 08100
+ Google Map