Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Ulappa

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6-18 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Muikut puh. 040 162 7162
Ahvenet puh. 040 1320182

Päiväkodin johtaja Minerva Tillman
Puh. 040 457 7141
minerva.tillman@pilkepaivakodit.fi

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 305 €/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Ulapasta, täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen. Hae myös palveluseteliä Lohjan kaupungin verkkosivuilta.

Meille voi hakea milloin vain, ja aloittaminen onnistuu nopeastikin!

Täytä ja lähetä päiväkotihakemus. Hakemukseen ei tarvita mitään liitetietoja, eikä se vielä sido mihinkään. Päiväkotihakemuksen voi myös jättää jonoon.

Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä, ja sovitaan jatkosta.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke luontopäiväkoti Ulappa - pieni ja lämminhenkinen päiväkoti Hiidensalmella

Päiväkoti Ulappa tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta kodikkaassa päiväkodissa, jossa on 54 päiväkotipaikkaa 0–5-vuotiaille lapsille.

Paljon ulkoilua säällä kuin säällä

Luontopäiväkoti Ulapassa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen, ihmettely ja retkeily yhdessä lasten kanssa.

Pihan marjapensaiden ja puiden sekä viljelylaatikoiden avulla päiväkodin lapsille voidaan opettaa ekologisuutta ja luonnon kiertokulkua.

Kekseliäisyys, kierrätys ja luonnon omien antimien hyödyntäminen oppimisessa ja leikkivälineinä ovatkin tärkeä osa luontopäiväkodin arkea.

Kohtaamme lapset lempeästi joka päivä

Meille on tärkeää lapsilähtöinen toiminta, jossa lapsella on tilaa oppia ja olla oma itsensä. Kehitämme varhaiskasvatusta ja omia toimintatapojamme jatkuvasti ja teemme työtämme koko sydämellä. 

Uusi yhteistyö tuo sukupolvet yhteen

Päiväkoti sijaitsee ikäihmisten palvelutalon naapurissa, yhteisöllisessä palvelukiinteistössä, jossa yhdistyvät varhaiskasvatus ja ikäihmisten asuminen sekä hoivapalvelut.

Rakennuksessa on yhteistiloja, jotka mahdollistavat sukupolvet yhdistävän ajanvieton.  Uskomme, että yhteisillä ulkoilu- ja leikkihetkillä rikastutetaan sekä lasten että ikääntyneiden asukkaiden arkea toki ottaen huomioon ikäihmisten voinnin ja kunnon.

Pilke luontopäiväkoti Ulappa - Näin löydät meille!
Sahapiha 2
08100 LOHJA Suomi
Ota yhteyttä

Perhekahvila joka toinen tiistai!Päiväkodin tiloissa toimii perhekahvila joka toinen tiistai parillisina viikkoina klo 9-11. Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka kaiken ikäisille lapsille ja vanhemmille. Kahvilaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan sinne voi tulla silloin, kun se omaan aikatauluun sopii. Tarjolla on mukavaa ja leppoista yhdessäoloa kahvittelun ja lasten omien leikkien merkeissä.

Tervetuloa tutustumaan päiväkotiin ja alueen muihin lapsiperheisiin!

Tässä kevätkauden 2024 ohjelma:

ti 23.1. Kotileikki

ti 6.2. Temppurata

ti 20.2. Lääkärileikki

ti 5.3. Askartelu

ti 19.3. Musiikkileikit

ti 2.4. Temppurata

ti 16.4. Rakenteluleikit

ti 30.4. Eläinleikit ja -laulut

ti 14.5. Temppurata

ti 28.5. Kevätkauden viimeinen perhekahvila: toiveohjelmaa

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Pilke luontopäiväkoti Ulappa - Asiakasperheidemme kokemuksia

Lämpimät aikuiset, jotka ottavat lapset aina avosylin vastaan. Lapsistamme näkee, että he aidosti tykkäävät olla päiväkodissa.
Parasta on lämmin ja välitettävä ilmapiiri. Lapsille keksitään paljon erilaista touhua.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,12/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Tervetuloa päiväkotiimme!

Päiväkotihakemuksen voi tehdä milloin. Hakemus ei vielä sido mihinkään. Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä.

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Lohjan asuntomessualueelle aukeaa uusi perhekahvila kotona oleville vanhemmille 

Pilke luontopäiväkoti Ulapan tiloihin osoitteeseen Sahapiha 2 08100 Lohja aukeaa perhekahvila tiistaina 19.9.2023. Kahvila on avoinna parillisina viikkoina tiistaisin klo 9-11. 

Inspiroivia kokemuksia palvelukorttelin yhteisöllisestä arjesta

Hoivatilat rakennuttaa parhaillaan Lohjan asuntomessualueelle palvelukiinteistöä. Toiveiden kortteli -konseptin mukaisessa yhteisöllisessä kokonaisuudessa yhdistyvät varhaiskasvatus ja ikäihmisten asuminen sekä hoivapalvelut. Kortteliin tulee myös ravintolapalveluita. Päiväkoti ja hoivakoti ovat tehneet alusta asti yhteistyötä suunnitelmallisesti ja säännöllisesti, ja naapuruudesta on muodostunut piristysruiske molempien yksiköiden arkeen.

Haluatko tehdä päiväkotihakemuksen?

Hakemuksen teet helposti ja nopeasti verkossa, eikä se vielä sido mihinkään. Päiväkotihakemuksen voi myös jättää jonoon. Olemme sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä, ja sovitaan silloin jatkosta.

Päiväkodin johtaja Minerva Tillman

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.