Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa liikuntapäiväkoti Kiepin avoimiin oviin!

13.02. @ 17:00 - 19:00

Lämpimästi tervetuloa liikuntapäiväkoti Kiepin avoimiin oviin talviriehan merkeissä tiistaina 13.2. klo 17 alkaen osoitteeseen Nuijamiestenkatu 12 50100 Mikkeli.

Talviriehan ohjelmassa muun muassa villasukka-juoksurata päiväkodin pihalla ja lämmikkeeksi tarjoamme laskiaishengessä hernekeittoa sekä mehua. Tapahtumassa perheillä on mahdollisuus myös tutustua päiväkodin tiloihin, tavata päiväkodin kasvattajia sekä kuulla lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta.

Pilke liikuntapäiväkoti Kieppi aukesi Mikkelin keskustaan upouusiin tiloihin elokuussa 2023. Päiväkoti Kieppi tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille. Pilke Kieppi on liikuntapainotteinen päiväkoti, jonka tavoitteena on tukea lapsen fyysistä aktiivisuutta päiväkodin arjessa, vahvistaa lapsen kiinnostusta liikuntaan ja liikunnalliseen elämäntapaan sekä opettaa lapselle terveellistä ja turvallista suhtautumista omaan kehoon ja ympäristöönsä. Päiväkodissa järjestetään myös avointa perhekahvilatoimintaa parillisina viikkoina tiistaisin. Tervetuloa tutustumaan!

Asiakasmaksumme on korkeimmillaan 315€/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae paikkaa täältä.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Susanna Parkkinen
puh. 040 4573 953
susanna.parkkinen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
13.02.
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Pilke liikuntapäiväkoti Kieppi
Nuijamiestenkatu 12
Mikkeli, 50100
+ Google Map