Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa liikuntapäiväkoti Limingan 10v. syntymäpäiville!

15.05. @ 17:00 - 19:00

Nyt on aika juhlan, eikä suotta, päiväkoti Liminka täyttää 10 vuotta. On tarjolla kakkua, kahvia ja muuta, mukana monta nauravaa suuta. Kun mukaan saadaan uusi ystävä tai vanha tuttu, on yhdessäolo se tärkein juttu!

Tervetuloa juhlistamaan Pilke Limingan syntymäpäiviä koko perheen kesken keskiviikkona 15.5. klo 17 alkaen! Paikan päällä hauskoja puuhapisteitä ja vierailevana tähtenä Pressan kattien Miska-katti, jolla on hauska ja vauhdikas lastenkonsertti ja leikkiohjelmisto. Tapahtumassa perheet voivat myös tutustua päiväkodin tiloihin, tavata päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulla lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta. Osoitteemme on Pitkäkoskentie 1, 91900 Liminka.

Pilke liikuntapäiväkoti Liminka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Liminganportissa. Päiväkotimme tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille. Liikunnan ilo ja riemu ovat osa päivittäistä arkeamme. Päiväkodissa järjestetään myös yli 3- vuotiaille lapsille kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi. Kielirikasteisessa varhaiskasvatuksessa lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä.

Asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae paikkaa täältä!

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Saara Yli
Puh. 040 592 4551
saara.yli@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
15.05.
Aika:
17:00 - 19:00

Tapahtumapaikka

Pilke liikuntapäiväkoti Liminka
Pitkäkoskentie 1
Liminka, 91900
+ Google Map