Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa päiväkoti Kilon ystävänpäiväjuhliin!

14.02. @ 17:00 - 18:30

Lämpimästi tervetuloa päiväkoti Kilon ystävänpäiväjuhliin keskiviikkona 14.2. klo 17-18:30 osoitteeseen Kilonkallionkuja 8, 02610 Espoo.

Ystävänpäiväjuhliemme teema on Friends around the world. Päiväkodin perheet esittelevät omaa kulttuuriaan mm. ruokamaistiaisilla, asuilla sekä musiikilla. Tapahtumassa uusilla perheillä on mahdollisuus myös tutustua päiväkodin tiloihin, tavata päiväkodin kasvattajia sekä kuulla lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta. Tervetuloa tutustumaan!

Pilke-päiväkoti Kilo sijaitsee luonnonhelmassa, Kilonkallion suojaisalla ja rauhallisella asuinalueella. Päiväkodin pihassa sekä läheisessä metsässä on tilaa seikkailla turvallisesti. Kilon juna-asema ja Leppävaaran palvelut löytyvät vain kivenheiton päästä päiväkodistamme. Lähiympäristöstämme löytyvät myös Leppävaaran kirjasto, Urheilupuisto, Angry Birds -puisto sekä hevostalli. Kansainvälisessä päiväkodissamme eri kansallisuudet ja kulttuurit yhdistyvät saumattomasti ja lapset oppivat monikulttuurisuutta, suvaitsevaisuutta ja tasapuolisuutta iloisessa ja lämminhenkisessä ympäristössä.

Lisätietoa:
Päiväkodin johtaja Virpi Hiza
puh. 040 514 3054
virpi.hiza@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
14.02.
Aika:
17:00 - 18:30

Tapahtumapaikka

Pilke Kilo
Kilonkallionkuja 8
Espoo, 02610
+ Google Map