Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Kilo

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6.30–18 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät
  • Leijonat (alle 3v.) puh. 040 186 8143
  • Pantterit (alle 3v) puh. 044 4939 964
  • Tiikerit (3v) puh. 040 621 4624
  • Gepardit (3-4v) puh. 044 3647 980
  • Leopardit (4-5v.) puh. 044 4939 951
  • Kirahvit puh. 040 3546 327
euro_symbol
Hinnat

Päiväkodissamme on käytössä Espoon kaupungin palveluseteli. Lue lisää tästä!

Asiakasmaksu on korkeimmillaan 315 €/kk Espoon palvelusetelillä. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

Päiväkoti on mukana Espoon kaupungin 5-vuotiaiden lasten maksuttoman 20 viikkotunnin varhaiskasvatuksen kokeilussa. Kysy lisää päiväkodin johtajalta.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
Englannin kieli
Tutustu painotukseen

Kilon Pilke-päiväkoti sijaitsee Kilonkalliossa

Pilke-päiväkoti Kilo sijaitsee luonnonhelmassa, Kilonkallion suojaisalla ja rauhallisella asuinalueella. Päiväkodin pihassa sekä läheisessä metsässä on tilaa seikkailla turvallisesti. Kilon juna-asema ja Leppävaaran palvelut löytyvät vain kivenheiton päästä päiväkodistamme. Lähiympäristöstämme löytyvät myös Leppävaaran kirjasto, Urheilupuisto, Angry Birds -puisto sekä hevostalli.

Englannin kieli tutuksi

 

Päiväkodissamme järjestetään myös kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi. Kielirikasteisessa varhaiskasvatuksessa lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä. Kielirikasteisessa toiminnassa lapsen on helppo tutustua uuteen kieleen vähitellen.

Kansainvälisessä päiväkodissamme eri kansallisuudet ja kulttuurit yhdistyvät saumattomasti ja lapset oppivat monikulttuurisuutta, suvaitsevaisuutta ja tasapuolisuutta iloisessa ja lämminhenkisessä ympäristössä.

Pilke Kilo - Näin löydät meille!
Kilonkallionkuja 8
02610 ESPOO Suomi
Ota yhteyttä

Tervetuloa Pilke Kiloon – päiväkodin johtajan terveiset.Hei,

Olen Virpi Hiza, Pilke Kilon johtaja. Tällä hetkellä johdan myös Pilke Kaislaa Leppävaarassa ja Pilke Peippoa Espoon Keskuksessa. Olen aloittanut Pilkkeellä 2021 päiväkodin johtajana. Valmistuin lastentarhanopettajaksi vuonna 1992. Valmistumiseni jälkeen työskentelin jonkun aikaa Helsingin kaupungilla, kunnes kohtalo muutti suunnitelmani. Asuin USA:ssa 27 v. ja palasin Suomeen vuonna 2020. USA vuosina työskentelin opettajana erilaisissa päiväkodeissa, kirkkojen toimitiloissa, kunnallisissa ja yksityisissä. Samalla kasvatin omat lapseni. Aikuiset lapseni asuvat USA:ssa ja Singaporessa ja toimivat myös opetus- ja sosiaalitoimessa.

Päiväkodin johtaminen on ehdottomasti parasta mitä voisin kuvitella saada tehdä ammatikseni. Tapaan päivittäin ihania ja innostavia perheitä ja lapsia ja saan rakentaa energisiä ja luovia työyhteisöjä. Pilke Kilossa huokuu aktiivinen liikuntapäiväkodin henki, jossa kasvattajat suunnittelevat ja toteuttavat lasten kiinnostuksen kohteista pedagogiikkaa. Meillä retkeillään ja seikkaillaan isoissa puitteissa niin sisällä kuin ulkona. Uudet oppimisympäristöt kutsuvat leikkiin ja oppimiseen.

Meillä Pilke Kilossa annetaan lasten kokeilla, kokea ja havaita. Ilo ja nauru kaikuvat tiloissamme. Lämpimästi tervetuloa Pilke liikuntapäiväkoti Kiloon!

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti

Päiväkodissa järjestetään monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Aktiviteetteihin kuuluvat myös liikuntatuokiot, metsäretket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.


Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien.

“Autan lapsia kasvamaan lempeyden voimalla”

Lempeyden voima on se voima, joka auttaa lapsia kasvamaan, kantaa yli isojen ja pienten haasteiden ja auttaa harmituksen keskellä löytämään oikeat sanat lohdutukseen. Parasta minun työssäni on, kun saan auttaa lapsia oppimaan uutta. Näen heidän kasvavan ja tunnen, että olen heille tosi tärkeä aikuinen.

Varhaiskasvatuksen opettaja
Karla, Helsinki

Pilke Kilo - Asiakasperheidemme kokemuksia

Kilossa on uskomattoman sitoutuneet kasvattajat, jotka ovat panostaneet etenkin tunnetaitojen vahvistamiseen. Voin lämpimästi suositella Pilke Kiloa muillekin ja haikein mielin sanomme näkemiin.
Various learning and playing activities every day guided by the teachers. Different cultures are introduced and celebrated throughout the year. Teachers are very open and helpful, well trained to handle different situations.
Mukavat ohjaajat, iso piha. Osa ohjaajista puhuu pääasiassa englantia, joka tuo kielikylpymäisen vivahteen muksun päivään. Ruoat ovat monipuolisia. Melkein joka viikko on pieni retki päiväkodin ulkopuolelle.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,12/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Samalla tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Voit myös tehdä suoraan päiväkotihakemuksen meille. Olemme silloin 2 arkipäivän sisällä yhteydessä sinuun, ja sovitaan tarkemmin jatkosta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Virpi Hiza

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.