Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Kilo

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6.30–18 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät
  • Leijonat (alle 3v.) puh. 040 186 8143
  • Pantterit (alle 3v) puh. 044 4939 964
  • Tiikerit (3v) puh. 040 621 4624
  • Gepardit (3-4v) puh. 044 3647 980
  • Leopardit (4-5v.) puh. 044 4939 951
  • Kirahvit puh. 040 3546 327
euro_symbol
Hinnat

Päiväkodissamme on käytössä Espoon kaupungin palveluseteli. Lue lisää tästä!

Asiakasmaksu on 1.8.2022 alkaen korkeimmillaan 315 €/kk Espoon palvelusetelillä. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

Päiväkoti on mukana Espoon kaupungin 5-vuotiaiden lasten maksuttoman 20 viikkotunnin varhaiskasvatuksen kokeilussa. Kysy lisää päiväkodin johtajalta.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily

Kilon Pilke-päiväkoti sijaitsee Kilonkalliossa

Pilke-päiväkoti Kilo sijaitsee luonnonhelmassa, Kilonkallion suojaisalla ja rauhallisella asuinalueella. Kilon juna-asema ja Leppävaaran palvelut löytyvät päiväkotimme läheltä. Päiväkodin pihassa sekä läheisessä metsässä on tilaa seikkailla turvallisesti. Lähiympäristöstämme löytyvät myös Leppävaaran kirjasto, Urheilupuisto, Angry Birds -puisto sekä hevostalli.

Yhteisöllinen ja kotoisa ilmapiiri

Päiväkoti tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta 0-5-vuotiaille lapsille. Päiväkodissamme vallitsee yhteisöllinen sekä kotoisa ilmapiiri. Korkeissa ja avarissa tiloissamme lapset pääsevät kehittämään motorisia taitojaan erilaisten pelien ja leikkien kautta.

Pilke Kilo - Näin löydät meille!
Kilonkallionkuja 8
02610 ESPOO Suomi
Ota yhteyttä

Monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti


Päiväkodissa järjestetään monipuolista toimintaa varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Aktiviteetteihin kuuluvat myös liikuntatuokiot, metsäretket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.


Arjen pedagogiikka on läsnä päiväkodin joka hetkessä. Se on yhdessä pysähtymistä ja asioiden ihmettelyä; herneiden laskemista salaatin seasta ja väreillä leikittelyä maalatessa. Arvostamme jokaista kiireetöntä hetkeä, jonka saamme viettää keskustellen, leikkien ja höpsötellen; maailmaa yhdessä tutkien.

Pilke Kilo - Asiakasperheidemme kokemuksia

Kilossa on uskomattoman sitoutuneet kasvattajat, jotka ovat panostaneet etenkin tunnetaitojen vahvistamiseen. Voin lämpimästi suositella Pilke Kiloa muillekin ja haikein mielin sanomme näkemiin.
Various learning and playing activities every day guided by the teachers. Different cultures are introduced and celebrated throughout the year. Teachers are very open and helpful, well trained to handle different situations.
Mukavat ohjaajat, iso piha. Osa ohjaajista puhuu pääasiassa englantia, joka tuo kielikylpymäisen vivahteen muksun päivään. Ruoat ovat monipuolisia. Melkein joka viikko on pieni retki päiväkodin ulkopuolelle.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2023: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,5/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan. Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Laatu ja vastuullisuus Pilke päiväkodeissa

Pilke-päiväkodeissa me hyvän päivän tekijät rakennamme maailmaa, jossa lapsen on hyvä oppia ja kasvaa. Lue tästä lisää, miten laatu ja vastuullisuus näkyvät Pilke päiväkotien toiminnassa ja arjessa.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Virpi Hiza

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.