Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Pajupilli

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6-17 (tarpeen mukaan)
favorite
Ryhmät

Karpalot puh. 040 4577 147
Mustikat puh. 040 4577 149
Vaapukat puh. 040 6163 477
Puolukat puh. 044 4939 909.

euro_symbol
Hinnat

Asiakasmaksu on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika.

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Pajupillistä, täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen. Hae myös palveluseteliä Sotkamon kunnan verkkosivuilta.

Hae päiväkotipaikkaa

Musiikki- ja luontopainotteinen Pilke Pajupilli

Pilke-päiväkoti Pajupilli aukesi Sotkamon Kirkkotielle uudisrakennukseen tammikuussa 2019.  Päiväkoti Pajupilli on musiikki- ja luontopainotteinen ja tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä varhaiskasvatusta lämminhenkisessä päiväkodissa, jossa on 75 päiväkotipaikkaa  0-5-vuotiaille lapsille. Päiväkodissamme jokainen lapsi on oman elämänsä supertähti, juuri sellaisena kuin on.

Laulamista, soittamista ja loruilua

Päiväkodin tavoitteena on tarjota lapsille musiikillisia elämyksiä, valmiuksia ja taitoja sekä oppimisen ja onnistumisen kokemuksia. Musiikkipainotteisuus näkyy arjessamme rakkautena musiikkiin, ja meillä muun muassa lauletaan, soitetaan, tanssitaan ja improvisoidaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä.

Ulkoilua säällä kuin säällä

Lisäksi lapsi oppii päiväkodissa myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta ja toiminnassa korostuvat erilaisten luonnonilmiöiden tutkiminen ja ihmettely ja säännöllinen retkeily.

Pilke Pajupilli - Näin löydät meille!
Kirkkotie 7
88600 SOTKAMO Suomi
Ota yhteyttä

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Pilke Pajupilli - Asiakasperheidemme kokemuksia

Pajupillissä on aivan ihanat työntekijät! Koko henkilökunta on ystävällisiä ja lämminhenkisiä.
Ihana päiväkoti, jonka kanssa yhteistyö on sujunut alusta asti mallikkaasti. Vanhempana minulla on tunne, että lapseni ovat turvallisessa ja rakastavassa ympäristössä päivän, ja heidän tarpeet huomioidaan hyvin. Tiedonkulku on sujuvaa ja päivänkuulumiset kerrotaan kattavasti. Musiikkipainotteisuus näkyy lasteni arjessa vahvasti, ja se on ihana asia. Monet tunnetaidot, ja arjen uudet opit ovat tulleet pilkkeen varhaiskasvatuksesta ja siitä on sekä lapset, että vanhemmat innoissaan. Olen suositellut päiväkotia monelle tuttavalleni jotka miettivät päiväkotipaikkaa Sotkamossa.
Suurenmoisen ihana päiväkoti johon lapsen jättää huolettomin mielin. Kiitos kun pidätte huolta ja autatte lasta kasvamaan ja oppimaan elämää.
Ihanat hoitajat! Lapsemme jää hoitoon mielellään ja meillä on tunne, että lapsestamme välitetään aidosti. Päiväkodissa järjestetään monipuolista ja innostavaa toimintaa; musiikkia ja ulkoilua on paljon, kädentaitoja unohtamatta. Lapsen päivästä kerrotaan kattavasti ja yhteydenpito on sujuvaa. Lapsesta nähdään hänen vahvuudet ja hän saa niistä kannustavaa ja innostavaa palautetta.

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4,3/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Sanna-Mari Heikkinen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.