Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan liikuntapäiväkoti Volttiin!

04.05. @ 10:00 - 12:00

Lämpimästi tervetuloa liikuntapäiväkoti Voltin avoimiin oviin lauantaina 4.5. klo 10-12 osoitteeseen Liedontie 16, 04600 Mäntsälä.

Tervetuloa tutustumaan liikuntapäiväkoti Volttiin ja viettämään liikunnallista aamupäivää yhdessä koko perheen kanssa leikkien merkeissä! Tapahtumassa perheet pääsevät tutustumaan myös päiväkodin oppimisympäristöihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta.

Pilke liikuntapäiväkoti Voltti sijaitsee Mäntsälässä rauhallisella alueella, vehreässä ympäristössä hyvien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä. Voltin tilat ovat avarat ja valoisat ja niissä on tilaa liikkua ja leikkiä. Toimintamme lähtökohtana on lasten halu oppia, liikkua, tutkia ja leikkiä. Tavoitteenamme on luoda lämmin, turvallinen ja kiireetön ilmapiiri, jossa lapsi voi kasvaa ja kehittyä sekä yksilönä että sosiaalisen ryhmän jäsenenä omien kykyjensä ja taitojensa mukaisesti.

Päiväkodin asiakashintaan vaikuttaa Kelan myöntämä yksityisen hoidon tuki, jonka jälkeen asiakasmaksumme on enintään 310 € / kk. Hae paikkaa nettisivuiltamme täältä!

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Jenni Roininen
p. 044 5456 532
jenni.roininen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
04.05.
Aika:
10:00 - 12:00

Tapahtumapaikka

Pilke liikuntapäiväkoti Voltti
Liedontie 16
Mäntsälä, 04600
+ Google Map