Hae päiväkotipaikkaa

Pilke liikuntapäiväkoti Voltti

Päiväkodissa on tilaa
schedule
Aukioloajat
Ma–Pe klo 6-17 (tarpeen mukaan).
favorite
Ryhmät

Tempputaaperot (alle 3v.) puh. 040 6184 231
Notkeat naperot (2-4v.) puh. 040 661 8433
Juniorijumpparit (3-5 v.) puh. 040 661 7097
Eskarit (5-6v.)puh. 040 661 8467

Varajohtaja Ilona Hokkanen
Puh. 040 1946 222

euro_symbol
Hinnat

Päiväkodin asiakashintaan vaikuttaa Kelan myöntämä yksityisen hoidon tuki. Saamiesi tukien jälkeen asiakasmaksumme on enintään 310 € / kk. Asiakasmaksua pienentää mahdollinen tulosidonnainen hoitolisä, tarkista Kelan uudet tulorajat täältä.

Kelan laskuria varten kysy päiväkodin hoitomaksun kokonaissumma ja muut lisätiedot päiväkodin johtajalta.

Lue tästä lisää yksityisen hoidon tuesta!

family_restroom
Daisy Family

Kodin ja päiväkodin välisenä viesti- ja tiedotuskanavanamme toimii Daisy. Viestimme Daisyn kautta mm. päiväkodin tapahtumista ja kuulumisista.

Perheet ilmoittavat Daisyn kautta mm. hoitoaikavaraukset ja poissaoloilmoitukset.

Pilke DaisyFamily
weight
Painotus
mail
Hakeminen

Jos toivot lapsellesi paikkaa Voltista, täytä Pilke päiväkotien hakemus varhaiskasvatukseen.

Hae päiväkotipaikkaa

Pilke Voltti on liikuntapäiväkoti Mäntsälässä

Pilke liikuntapäiväkoti Voltti sijaitsee Mäntsälässä rauhallisella alueella, vehreässä ympäristössä hyvien ulkoilumahdollisuuksien läheisyydessä. Voltin tilat ovat avarat ja valoisat ja niissä on tilaa liikkua ja leikkiä. Päiväkodissa järjestetään myös esiopetusta.

Monipuolista liikunnan riemua

Toimintamme lähtökohtana on lasten halu oppia, liikkua, tutkia ja leikkiä. Tavoitteenamme on luoda lämmin, turvallinen ja kiireetön ilmapiiri, jossa lapsi voi kasvaa ja kehittyä sekä yksilönä että sosiaalisen ryhmän jäsenenä omien kykyjensä ja taitojensa mukaan. Päiväkotimme liikuntapainotteisuus näkyy arjen toiminnassa ja liikunta yhdistetään kaikkeen oppimiseen. Toimintaamme kuuluvat luonnollisesti myös muut monipuoliset aktiviteetit kuten lauluhetket, teatteriesitykset, askartelu- ja maalaustuokiot lepohetkiä unohtamatta.

Pilke liikuntapäiväkoti Voltti - Näin löydät meille!
Liedontie 16
04600 MÄNTSÄLÄ Suomi
Ota yhteyttä

Tervetuloa liikuntapäiväkoti Volttiin – päiväkodin johtajan terveiset.

Aktiivista yhteistyötä vanhempien kanssa


Päiväkodeissamme työskentelee koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta. Henkilökunta työskentelee tiimeinä, joihin kuuluu varhaiskasvatuksen opettajia sekä lastenhoitajia.Toimimme pienissä ryhmissä, mikä mahdollistaa yksilöllisen ja joustavan päivähoidon. Tavoitteenamme on tehdä lapselle päivästä mielekäs kokonaisuus, joka pitää sisällään riittävästi ohjattua toimintaa, leikkiä, liikuntaa ja lepoa. Teemme aktiivista yhteistyötä vanhempien kanssa. Yhteistyöllä pyrimme luomaan kasvatuksellista jatkuvuutta kodin ja päivähoidon välillä, mikä edesauttaa lapsen kasvamista, kehittymistä ja oppimista.

“Lempeys saa lapsen tuntemaan, että hän on tärkeä”

Lempeys on minulle sitä, että saan lapsen ymmärtämään ja tuntemaan, että hän on tärkeä, arvokas ja hyväksytty. Päiväkodissa harjoittelemme yhdessä joka päivä arjen tunnetaitoja ja jaamme kehuja. Parasta on, kun saan lapsilta aidon ja välittömän palautteen – kaikki ne ihanat halihetket ja oppimisen ilo, joka näkyy heti lasten kasvoilta.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Oona, Hämeenkyrö

Pilke liikuntapäiväkoti Voltti - Asiakasperheidemme kokemuksia

Lapsen laittaminen Volttiin on ollut paras päätös. Aktiivinen ja liikunnallinen poika saa sieltä loistavat eväät mahdollisesti koko elämän kestävään urheilullisuuteen. Hoitajat ovat mukavia ja huumorintajuisia, kertovat rehellisesti päivän kulusta ja kuuntelevat vanhempien mietteet ja mahdolliset murheet. Täysi kymppi!
Paras päiväkoti!
Mahtava henkilökunta! Arvostamme myös suunnattomasti henkilökunnan vaivannäköä järjestää lapsille erilaisia aktiviteetteja, päivähoidon lomassa. Mitänyt ovat käyneet monesti luistelemassa, hiihtämässä, eväsretkeilemässä, leikkipuistoissa, keilaamassa, elokuvissa jne. Siis aivan huikeeta! Lapset ovat näistä aina niin onnellisia.
Ihana, idyllinen päiväkoti lapsille! Työntekijät oikein mukavia, helposti lähestyttäviä ja mikä tärkein, pitävät huolen meidän tärkeimmistä. :)

Päiväkotimme asiakasperheet antavat meille arvosanan

Pilke-päiväkotien asiakastyytyväisyyskysely 2024: "Olen tyytyväinen lapseni saamaan varhaiskasvatukseen” (asteikko 1–5, jossa 5 on paras).
favorite
4.12/5

Tervetuloa tutustumiskäynnille päiväkotiimme!

Tutustumiskäynnillä pääset kurkistamaan päiväkotimme arkeen, tiloihin ja toimintaan.

Tutustumme puolin ja toisin, vastaamme kysymyksiisi ja kerromme tarkemmin päiväkotiin hakemisesta ja sen aloituksesta.

Ohjaamme lempeästi opintielle

Meidän tehtävämme Pilke-päiväkodeissa on luoda olosuhteet, jossa lapset oppivat tietojen ja taitojen lisäksi kohtaamaan koko maailman hyväntahtoisesti ja lempeydellä.

Pilkkeen varhaiskasvatuksen käsikirjaan, eli Pilke-aapiseen olemme koonneet tietopaketin päiväkotiemme toiminnasta.

Usein kysyttyä

Esimerkkiaikataulu päiväkodin päivästä

Päiväkodin arki rakentuu aina päiväkodin ja ryhmien koon ja tavoitteiden mukaisesti. Tämä on tyypillinen päiväkotipäivän esimerkkiaikataulu. Tarvittaessa saat tarkemmat tiedot aikataulusta ja/tai ohjelmasta päiväkodin johtajalta.
schedule

6–7

Päiväkodin ovet avautuvat. Tervetuloa!
Aloitamme päivämme sylitellen lapsia ja jutustelemme mukavia. Sitten lähdemme vähitellen leikin touhuun.

schedule

8–8.30

Aamupalan aika.

schedule

8.30–11

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

n. 11.15

Lounas ja päivälepo. Osa lapsista nukkuu ja osa lepää tai ulkoilee. Levon jälkeen on hiljaisten leikkien ja puuhien aika.

schedule

n. 14.00

Välipala

schedule

14.30

Pienryhmätoimintaa ja leikkiä sisällä ja ulkona.

schedule

17–18

Päiväkodin ovet sulkeutuvat, ja sanomme kiitos päivästa ja näkemiin. Huomiseen!

Hae päiväkotipaikkaa

Hae päiväkotipaikkaa tästä

Hae päiväkotipaikkaa täältä

Päiväkodin johtaja Jenni Roininen

Vastaan mielelläni kaikkiin päiväkotiimme liittyviin asioihin ja kysymyksiin: tutustumiskäynnit, vapaat paikat, päiväkotihakemukset, asiakassopimukset ja niiden muutokset, laskutusasiat, asiakaspalaute jne.