Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan luontopäiväkoti Kasteeseen!

27.04. @ 09:00 - 12:00

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Sundsbergin päiväkoti Kasteeseen avoimien ovien merkeissä lauantaina 27.4. kello 9–12 osoitteeseen Vapaaherrantie 1, 02450 Kirkkonummi.

Tapahtumaan saapuu kiertävä kotieläintila ilahduttamaan perheitä suloisten eläimien kanssa. Kesyihin eläimiin voi tutustua lähietäisyydeltä ja luoda ikimuistoisia hetkiä! Tervetuloa tutustumaan myös päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta. Aktiivinen vanhempaintoimikuntamme järjestää myös kirpputorin ja buffetin, josta voi ostaa herkullisia leivonnaisia.

Päiväkoti Kaste tarjoaa laadukasta ja lapsilähtöistä luontopainotteista varhaiskasvatusta ja esiopetusta lämminhenkisessä hirsipäiväkodissa 0–6-vuotiaille lapsille. Kasteessa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan ja päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta. Päiväkodissa on myös englannin kielirikasteista toimintaa, jossa lapset harjoittelevat tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä englanniksi yhdessä kasvattajien kanssa lauleskellen ja pohdiskellen.

Asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa kirkkonummelaisille ja espoolaisille perheille. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae paikkaa täältä!

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Tanja Nykänen
Puh. 044 9016 122
tanja.nykanen@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
27.04.
Aika:
09:00 - 12:00

Tapahtumapaikka

Pilke luontopäiväkoti Kaste
Vapaaherrantie 1
Kirkkonummi, 02450
+ Google Map