Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Tervetuloa tutustumaan Espoon Pilke- päiväkoteihin!

27.04. @ 09:00 - 12:00

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan päiväkoti Kiloon, Kaislaan ja Peippoon avoimien ovien merkeissä päiväkoti Kiloon lauantaina 27.4. klo 9- 12 osoitteeseen Kilonkallionkuja 8, 02140 Espoo.

Lomamäen Lemmikkipuisto saapuu päiväkodille ilahduttamaan koko perhettä eläimien kanssa. Ihaniin ja kesyihin eläimiin voi tutustua läheltä ja luoda ikimuistoisia hetkiä! Perheillä on mahdollisuus myös tutustua päiväkodin tiloihin, tavata päiväkodin kasvattajia sekä kuulla lisää Pilke-päiväkotien monipuolisesta toiminnasta. Tervetuloa tutustumaan!

Pilke-päiväkodit Kilo ja Peippo Espoon keskuksessa tarjoavat kielirikasteista varhaiskasvatusta englanniksi ja lapset pääsevät muun muassa harjoittelemaan tuttuja lauluja, loruja sekä käsitteitä yhdessä lauleskellen ja pohdiskellen englannin kielellä. Pilke Kaisla tarjoaa luontopainotteista varhaiskasvatusta Espoon Leppävaarassa. Luontopainotteisessa päiväkodissa lapsi oppii myönteistä asennetta luontoon sekä kestävään elämäntapaan. Päiväkodissa ulkoillaan paljon säästä riippumatta.

Asiakasmaksumme on korkeimmillaan 295-315€/kk. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae paikkaa täältä.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Virpi Hiza
Puh. 040 514 3054
virpi.hiza@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
27.04.
Aika:
09:00 - 12:00

Tapahtumapaikka

Pilke Kilo
Kilonkallionkuja 8
Espoo, 02610
+ Google Map