Hae päiväkotipaikkaa
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan musiikkipäiväkoti Sointuun!

27.03. @ 16:30 - 18:00

Pilke Soinnun avoimet ovet keskiviikkona 27.3. klo 16:30-18. Osoitteemme on Kaartokuja 1, 45200 Kouvola.

Tapahtumassa luvassa hauskaa puuhaa koko perheelle puuhapisteiden merkeissä sekä kahvittelua. Tervetuloa tutustumaan myös päiväkodin tiloihin, tapaamaan päiväkodin johtajaa ja kasvattajia sekä kuulemaan lisää Pilkkeen monipuolisesta toiminnasta.

Pilke musiikkipäiväkoti Sointu sijaitsee Tornionmäessä tarjoten varhaiskasvatusta ja esiopetusta 0-6-vuotiaille lapsille. Musiikki kulkee päiväkodissa käsi kädessä arjen pedagogiikan kanssa. Musiikkipainotteisuus näkyy arjessamme rakkautena musiikkiin, ja meillä muun muassa lauletaan, soitetaan, tanssitaan ja improvisoidaan iloisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Saatamme toisinaan viettää myös metsämuskareita luonnonsoittimilla soittaen

Tervetuloa tutustumaan meihin ja kuulemaan lisää toiminnastamme! Varaa tutustumisaika päiväkodin johtajalta Lauralta. Hän kertoo mm. päiväkodin pedagogiikasta, toiminnasta ja oppimisympäristöistä. Asiakasmaksumme on sama kuin kunnallisessa varhaiskasvatuksessa. Maksuun vaikuttavat palvelusetelin arvo ja sovittu hoitoaika. Hae paikkaa täältä.

Lisätietoja:
Päiväkodin johtaja Laura Askolin
Puh. 044 7507 386
laura.askolin@pilkepaivakodit.fi

Tiedot

Päivämäärä:
27.03.
Aika:
16:30 - 18:00

Tapahtumapaikka

Pilke musiikkipäiväkoti Sointu
Kaartokuja 1
Kouvola, 45200
+ Google Map